13 / 05 / 2024

Evviva Residence Yaşam Merkezi'nde 45 bin TL'ye!

Evviva Residence Yaşam Merkezi'nde 45 bin TL'ye!

Esenyurt'ta faaliyete geçecek proje yatırımcıya kazandıracak. Esenyurt'ta günde 10 TL taksitle satışa sunduğu 45 bin liralık dairelerden haftada 60 tane satan Bulut İnşaat, Mayıs'ta başlayacağı projesinde fiyatı 40 bin liranın da altına çekmeye hazırlanıy


Türkiye'de fiyatı uygun olan ve ödeme kolaylığı sunan projelere talep, dairelerin alanı küçük bile olsa azalmıyor. Esenyurt'ta günde 10 TL taksitle sloganıyla satışa çıkan Evviva Residence ve Yaşam Merkezi'nde 3 hafta içinde fiyatı 45 bin lira olan 1+0 dairelerin yüzde 80'i satıldı. Daireleri 90 ay sabit fiyatla, vade farksız, 25-27 bin lirayı peşin ödeyerek ayda 300 TL taksitle alma olanağı sunuluyor.

Kalanı iki haftada biter

Projeyi gerçekleştiren Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, projede yer alan 45 metrekarelik 224 daireden sadece 39 adet kaldığını, bunların da iki hafta içinde satılacağını söyledi. Bulut "Bu kadar yoğun ilgi olacağını ben de düşünmemiştim, haftada 60 daire satıyoruz. Biz dar gelirlileri düşünerek böyle bir kampanya yaptık. Bu talebi görünce yeni başlayacağımız projede de bu konsepti ve fiyat kolaylığını sürdürmeye karar verdik. Maliyet hesaplarını yaptık, yeni projeyi daha ucuza mal edip, fiyatı 40 bin liranın da altına çekeceğiz" dedi. Temel Bulut, aylık taksidi 300 TL olan bu dairelerin, teslimden sonra kiraya verilmesi halinde 500 TL kira geliri sağlayacağını da öne sürdü.

Bulut İnşaat Evviva Residence ve Yaşam Merkezi isimli 2 bin 170 daireden oluşan projesinin ilk etabında 758 daireyi satışa çıkardı. 3 hafta içinde 500 daireyi sattı. 2012 sonunda teslim edilecek projede 1+1 ve 2+1 dairelerde ise yüzde 50'si peşin ödenmek koşuluyla 60 ay vade yapılıyor. Peşinde ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. 2+1'ler 114 bin TL, 3+1 daireler ise 222 bin TL seviyesinde. Fiyatlar haziran sonuna kadar geçerli olacak.

Yeni proje daha ucuz

Bulut İnşaat bölgedeki yeni projesini ise mayıs ayında satışa sunmaya hazırlanıyor. Lokasyon olarak daha merkezi yerde bulunan bu projede fiyatı baz alacaklarını anlatan Bulut, "23 dönüm arsa ve projesi hazır. Bazı farklılıklar olacak ve maliyet daha düşük olacak. Bunu da fiyata yansıtacağız. Yeni projeyi de Haziran 2013 gibi teslim etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Hilton, Esenyurt'a geliyor

Bulut İnşaat bölgede bir de 22 katlı otel yaptıklarını bu otelin işletmesi için Hilton Grubu ile görüştüklerini söyledi. Bu otelin turizmdeki ilk işleri olacağını da anlatan Bulut, "Farklı bir otel olacak, odalar, bir yatak odası ve çalışma salonundan oluşacak. Alt ve orta katlarda ayrı lobiler olacak, en üst katta ise toplantı salonları bulunacak. Bu tür otellerin günlük kirası 1000-1500 euro seviyesinde." dedi. Temel Bulut bu yılki yatırımların tutarının 300 milyon TL olduğunu belirtirken, ikinci projenin de tahmini 150 milyon TL büyüklüğü olduğunu açıkladı.

Bölgeye şimdi yatırım yapan kaymağını da yer

Beylikdüzü Esenyurt bölgesindeki gelişmeye dikkat çeken Temel Bulut, metrobüsün bu yıl uzanacağı bölgede hazirandan sonra fiyatların artışa geçeceğini savundu. Bulut "Bölgeye yatırımlar arttıkça değeri de artıyor. Bu yıl olmazsa gelecek  senenin başında fiyatları yukarda görürüz. Dolayısıyla bölgeye yatırım yapmak aynı kaymağı üstündeki sütü almak gibi. Şimdi yatırım yapan kaymağını da yer" diye konuştu.

Aidatlar 60 TL

Yüzde 75'i yeşil alan olarak tasarlanan projede çatıların üzeri de yeşil olarak planlandı. Sağlık ocağı benzeri sağlık kabinlerinin de yer almasının planlandığı projede voleybol, basketbol, yüzme havuzu, çocuk parkları, çocuk kreşi, kapalı otopark, misafir otoparkı, kafeterya gibi alanlar da yer alacak. Yaşam merkezinin tüm giderleri, her daire için 60 TL'den başlayan aidatlarla karşılanacak. Dairelerin ısıtması ise payölçer sistemiyle bağımsız gerçekleştirilecek.
Bugün/Selma ŞENOL

http://www.evvivayasammerkezi.com/

0212 853 27 93

Projeden görüntüler için tıklayınız



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler