05 / 05 / 2024

Evra ve Kar Yapı Doruk Park nerede?

 Evra ve Kar Yapı Doruk Park nerede?

Evra ve Kar Yapı ortaklığı ile inşa edilen ve 2 bin 259 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Evra ve Kar Yapı Doruk Park nerede?


Evra ve Kar Yapı Doruk Park nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Proje Evra ve Kar Yapı ortaklığı ile inşa ediliyor. 2 bin 259 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Doruk Park projesinde toplam 42 daire yer alıyor. 


Proje 2 blokta yükseliyor. 


Evra ve Kar Yapı Doruk Park projesinde 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutlar 145 metrekare ile 160 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.


Evra ve Kar Yapı Doruk Park nerede?


Evra ve Kar Yapı Doruk Park nerede sorusunun cevabı olarak proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. 


Konut fiyatlarının 285 bin liradan başlayıp 395 bin liraya kadar yükseldiği Evra ve Kar Yapı Doruk Park projesinde banka konut kredisi imkanından yararlanılabiliyor. 


Projede banka konut kredisi de kullanılabiliyor. Evra ve Kar Yapı Doruk Park projesinde banka konut kredisi kullanmak için yüzde 50 peşinat ödenmesi yeterli oluyor.

Evra ve Kar Yapı Doruk Park teslimleri nin 2013 Aralık'ta yapılması planlanıyor.


Evra ve Kar Yapı Doruk Park projesinde; 24 saat güvenlik hizmeti, yürüyüş parkuru, kapalı otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha bir çok sosyal alan yer alıyor.


0(532) 560 69 92

www.dorukparkpendik.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com