18 / 05 / 2024

Essa Silva Villaları'nda en düşük fiyat 875 bin dolar!

 Essa Silva Villaları'nda en düşük fiyat 875 bin dolar!

Essa Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilen Essa Silva Villaları'nda 875 bin dolardan başlangıç gösteriyor


Essa Silva Villaları projesi Essa Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzasıyla Çekmeköy'de toplam 6 dönümlük alan üzerinde yükseliyor. İnşaat alanı 3 bin 256 metrekare olan projede toplam 8 adet müstakil villa yer alıyor.

Tamamı brüt 407 metrekare olan villaların bahçe büyüklükleri 334 metrekare ile 504 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan konutlar  6 oda 1 salon, 5 banyo, lavabo, bahçeye açılan salon ve verandalı mutfak, giyinme odalı ve çok geniş banyolu ebeveyn odası, çatı katında giyinme odası banyo ve oldukça büyük teras, çocuk odalarına ait bahçe, villadan bağımsız banyolu hizmetli odasından meydana geliyor.

Projede villa fiyatları 875 bin dolardan başlıyor, 1 milyon 100 bin dolara kadar yükseliyor. Essa Silva Villaları’nın ödemelerinde banka kredisi kullanılabiliyor.

Essa Silva Villaları projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor.

1. ve 2. köprüye 15 kilometre mesafede yer alan Essa Silva Villaları projesi toplu ulaşıma ve okullara yakınlığı ile ulaşım konusunda kolaylık sağlıyor.

Açık havuzun yer aldığı Essa Silva'da her villanın iki araçlık kapalı otoparkı ve her villanın kendine ait olan bahçe alanları bulunuyor.


0216 639 08 78

http://www.essa.com.tr  

Gülay ODABAŞI