30 / 04 / 2024

Ersa İnşaat, Samsun Towers’ın temelini attı! 820 lira taksitle!

 Ersa İnşaat, Samsun Towers’ın temelini attı! 820 lira taksitle!

Samsun Towers projesinin temelleri Milletvekili Oya Eronat, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Samsun Towers’ın reklam yüzü Orhan Gencebay’ın katılımıyla atıldı!


Ersa İnşaat, Esenyurt’ta inşa edeceği Samsun Towers projesinin temellerini 9 Haziran Cumartesi günü attı. Törene Milletvekili Oya Eronat, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Samsun Towers’ın reklam yüzü Orhan Gencebay da katıldı. Temel atma törenine ilgi yoğundu. 

Samsun Towers projesi 5 bloktan oluşacak. Bloklar 33 katlı olarak tasarlandı. Projedeki toplam konut sayısı 1.550. Ayrıca 13 bin metrekarelik bir de alışveriş merkezinin yer aldığı projede 20 dönüm alanın yüzde 80’i peyzaja ayrılıyor. 

Samsun Towers projesinde tüm bloklarda beşer kat aralıklarla kat bahçeleri bulunacak. Projenin sosyal alanlarında süs havuzları, yetişkin ve çocuklar için yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk o yun alanı, mini futbol sahası, fitness salonu, buhar odası, sauna, spor alanları, kişisel gelişim alanları ve toplantı salonları bulunuyor. 2014 yılında tamamlanacak olan Samsun Towers projesinde fiyatlar 65 bin 500 liradan, aylık taksitler 820 liradan başlıyor. 

Nagihan Arat