25 / 04 / 2024

Mantolama teklif formu örneği!

 Mantolama teklif formu örneği!

Mantolama yapılması kararlaştırılan binalar için aday firmalar ile görüşmeden önce binanın tüm yalıtım ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde mantolama teklif örneği hazırlanması yararlı oluyor. işte mantolama teklif formu örneği..


Mantolama teklif formu örneği!

Mantolama, bir diğer ifade ile ısı yalıtımı bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Binayı yalıtım malzemeleri ile giydirerek yapılan mantolama uygulaması ile binalardaki sıcaklık dışarıya çıkmazken dışarıdaki sıcaklık da içeriye girmiyor. Böylece binaların sıcak ve soğuk havalara karşı dayanıklılığı artıyor.

Apartman yönetimleri mantolama yaptırmaya karar verdiğinde aday firmalar ile görüşmeden önce binanın tüm yalıtım ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde mantolama teklif örneğinin hazırlaması ve teklif isterken şartnameye uygun teklif istenmesi, karar verme sürecinde sağlıklı karar verilmesi konusunda yardımcı oluyor.

Mantolama teklif örneğinde;Firmanın kendisini anlatan tanıtım yazısı,mantolama teknik şartnamesi,mantolama uygulaması hakkında genel bilgiler,doğru ve yanlış mantolama uygulaması örnekleri,firmanın kullandığı paket sistemlerin tanıtımı ve teknik özelliklerini gösteren belgeler,kullanılacak malzemelerin ve ekipmanların teknik özellikleri,firmanın referansları,firmanın mali durumunu gösteren evraklar,firmanın ödeme seçeneklerinin detaylı anlatımı,firmanın sahip olduğu bayilikler, sertifikalar ve kalite belgelerinin kopyaları ve firmanın teknik personel listesi ve iletişim bilgilerinin yer alması gerekiyor.

Mantolama teklif formu örneği...

YAPILACAK UYGULAMALAR METRAJ  BİRİM FİYATT.FİYAT

POLİSAN EXELANS ENERJİ PAKET SİSTEM 5CM KARBONLU EPS          1        1,00 TL   1,00 TL

DİĞER UYGULAMALAR        1        1,00 TL   1,00 TL

DİĞER UYGULAMALAR        1        1,00 TL   1,00 TL

G.TOPLAM                                                  3,00 TL

Mantolama teklif örneğinden de anlaşılacağı gibi yapılacak uygulamanın niteliği, metrekaresi veya adedi, birim fiyatı ve toplam fiyatı yan yana ve anlaşılır olmalsı, en alt kısımda genel toplam hanesi toplam teklif tutarının gösterilmesi gerekiyor. Tüm firmalardan istenecek benzer teklif formları, fiyat karşılaştırma işlemini kolaylaştırıyor.

Mantolama yapılmazsa cezası ne olur?

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com