29 / 04 / 2024

Elysium Fantastic Bomonti'de metrekare fiyatları 5 bin dolardan başlıyor!

Elysium Fantastic Bomonti'de metrekare fiyatları 5 bin dolardan başlıyor!

Elysium Fantastic Bomonti 346 bağımsız daireden meydana geliyor. 37 metrekareden 263 metrekareye kadar uzanan farklı seçenekteki daireler, standart, dubleks ve penthouse olarak ayrılıyor


Nişantaşı ve Taksime 5 dakika mesafede yer alan Elysium Fantastic Bomonti, Oftan İnşaat tarafından inşa ediliyor.  346 konutun yer aldığı proje akıllı ev sistemiyle donatılıyor.

Yapımına 2009 yılında başlanan projede konut teslimleri Haziran 2011 itibariyle başladı. 3 bin 541 metrekare arsa alanına sahip olan Elysium Fantastic Bomonti'nin inşaat alanı ise 35 bin metrekare.

Sabri Paşayiğit'in mimari tasarımını yaptığı projede 1+1 stüdyo, 3+1, 4+1 dubleks ve teraslı penthouse konutlardan oluşuyor. Elysium Fantastic Bomonti'de yer alan konutların metrekare birim fiyatları 5 bin dolar ile 6 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.

1.500 metrekarelik yeşil alana sahip olan proje içerisinde; biri kapalı iki yüzme havuzu bulunuyor. Sosyal alanlarda ise fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun odası gibi hizmetler de aidat kapsamında site sakinlerinin kullanımına sunuluyor.

Kusursuz bina ve çevre düzenlemesiyle, Elysium Fantastic İstanbul'a yeni bir soluk getiren Elysium Fantastic, yerden 52 metre yüksekte 15. katta daire sahiplerinin kullanımına açılan barbekü alanı, vitamin barı ve açık havuzu bulunuyor.

Elysium Fantastic, 800 metrekarelik restoran, 1000 metrekarelik sosyal tesis ve 9000 metrekarelik otopark alanına sahip.

Elysium Fantastic, şehrin en merkezi noktalarından Bomonti'de; metroya, çevre yollarına, hastanelere, alışveriş merkezlerine Nişantaşı ve Taksim'e sadece 5 dakika uzaklıkta.

0212 343 51 43

www.elysiumfantastic.com/


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri