29 / 04 / 2024

Elit Grande Palas'ta 175 bin TL!

 Elit Grande Palas'ta 175 bin TL!

Elit Grande Palas'ta 175 bin TL’den başlayan fiyatlarla...


Avrupa’nın en prestijli ödülü olarak gösterilen ve ‘Türkiye de Avrupa Gayrimenkul Oscarları’ olarak bilinen ‘European Property Awards’ da tam 5 dalda 8 ödül alarak tarihi bir rekor kıran ELİT GRANDE PALAS Kurtköy’de hayata geçiyor. Osmanlı mimarisi eserlerinden ilham alınarak tasarlanan projeden ev sahibi olacakları adeta bir saray yaşantısı bekliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 1 kilometrelik uzaklıkta yükselen projede; vale park, resepsiyon ve ev-oda temizliği dışında kişiye özel birçok hizmet de yer alıyor. Projeden ev sahibi olacaklar ‘Elit Asistans’ hizmetleri ile kişisel güvenlikten, kuru temizlemeye, uçak otobüs bilet rezervasyonlarına, doğum günü partilerinden evlilik yıldönümü organizasyonlarına kadar birçok ayrıcalıktan faydalanabiliyor. Yatırım açısından da büyük kazanç sağlayan Elit Grand Palas, erken alım avantajını kullanan müşterilerine en az yüzde 50 kazanma fırsatı sunuyor. Projede 3 bin 560 TL olan konut metrekare fiyatlarının, projenin bitimiyle birlikte 5 bin TL’ye kadar çıkması bekleniyor.


  Elit Grande Palas


Elit Grand Palas Ödülleri ile Avrupa’ya damgasını vurdu



Avrupanın en prestijli ödülü olarak gösterilen ve Türkiye de Avrupa gayrimenkul Oscarları olarak bilinen European Property Awards da tam 5 dalda 8 ödül alarak tarihi bir rekor kıran ELİT GRAND PALAS 3 dalda Avrupa’yı en iyi proje olarak temsil edecek. Bugüne kadar tek seferde en çok ödül alan türk firması ünvanını alan Delmar Yapı’nın Elit Grand Palas projesi Avrupa da en çok ödül alan konut projesi seçilerek yarışmanın en göze çarpan projesi oldu. Proje; “en iyi rezidans mimari proje ödülü “en iyi büyük proje geliştirme ödülü” en iyi sosyal aktivite alanları geliştirme ödülü” dallarında Avrupa’nın en iyisi seçilirken; “en iyi rezidans mimari proje ödülü”,  “en iyi büyük proje geliştirme ödülü”,  “en iyi sosyal aktivite alanları geliştirme ödülü”,” en iyi rezidans proje ödülü” alanlarında 5 yıldız olarak Türkiye’nin en iyisi seçildi. Aynı zamanda Elit Grand Palas “en iyi sosyal aktivite alanları mimari ödülü” alanında da  önerilen proje seçildi. Toplam 8 ödülle rekor kıran proje” European Property Award” dergisinin de kapak yıldızı seçildi.


  


Yatırımda en az yüzde 50 kazandıracak 



Elit Grand Palas ayrıca, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için de büyük fırsatlar sunuyor. İstanbul’un en hızlı ve nitelikli gelişen bölgesinde yer alan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 1 kilometre mesafede yükseliyor. İstanbulpark Formula 1 pisti, Pendik Marina, İTEP ileri Teknoloji Endüstri Parkı gibi dev projelerin kalbinde yer alan Elit Grand Palas, yatırımcısına en az yüzde 50 kazandıracak. Haziran 2014 ‘te  teslim edilecek olan dairelerden erken alım avantajını kullanan yatırımcılar, projenin tamamlanmasıyla birlikte yatırımlarını kazanca dönüştürmüş oluyorlar.



Proje ayrıca Sabancı Üniversitesi ve Okan Üniversitesi gibi seçkin eğitim kurumlarının oldukça yakınında hayata geçiyor.

 Elit Grande Palas


Metrekaresi 3 bin 560 TL’den başlıyor



130 milyon liraya mal olan proje toplam 532 konuttan oluşuyor. Stüdyo 1+1 ve 2+1 seçenekleri ile hem ev hem de ofis olarak kullanılabilen Elit Grand Palas, 4 bin 500 metrekare iç bahçesi ve 208 metrelik görkemli cephesi ile her açıdan ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Metrekare fiyatlarının 3 bin 560 liradan başladığı projede istenildiği takdirde daireler birleştirilerek büyütülebiliyor.



Bireysel danışmanlık hizmeti veriliyor


Mimarisi ile olduğu kadar sosyal olanakları ile de öne çıkan Elit Grand Palas’da açık-kapalı yüzme havuzu, mini golf, fıtness merkezi, bowling, bilardo, sağlık merkezi, tırmanma duvarı,  buz pateni, Türk hamamı, SPA, kat bahçeleri, restoranlar, cafe ve bar gibi hayatı kolaylaştıracak ve zevkli hale getirecek birçok sosyal alan bulunuyor. Ayrıcalıklı yaşamın yanı sıra kazançlı bir yatırım fırsatı da sunan Elit Grand Palas, bireysel konut kiralama hizmeti ile daire sahiplerine emlak danışmanlığı hizmeti vererek; dairelerin kiralanması, kiralama sonrası takibinin yapılması ve satışa çıkarılması konusunda profesyonel hizmet sunuyor.


www.elitgrandpalas.com

0216 482 70 70



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı