28 / 04 / 2024

Kepez Çankaya Mahallesi'ne ortaokul inşa ediliyor!

 Kepez Çankaya Mahallesi'ne ortaokul inşa ediliyor!

Antalya' nın Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çankaya Mahallesi’nde Şehit İbrahim Barış Yurtseven İlkokulu’nun yanındaki arsada yapımına başlanılan ortaokul binasında incelemelerde bulundu. Okul önümüzdeki dönemde hizmete girecek...



Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalli seçimlerin ardından başlattığı ve 35 gündür süren teşekkür ziyaretleri kapsamında Çankaya Mahallesi’ndeki semt pazarını gezdi.


Başkan Tütüncü, pazardaki esnafla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Geçtiğimiz dönemde Çankaya Mahallesi’nin siteler bölgesindeki tüm sokaklarının sıcak asfalt ve kaldırımını yaptıklarını belirten Başkan Hakan Tütüncü, Antalya’nın ilk seyir terasını da kent merkezinin, Bey Dağları’nın ve denizin panoramik izlenebildiği Masa Dağı’na inşa ettiklerini söyledi. Seyir terasının Çankaya Mahallesi’nin prestijini artırdığının altını çizen Başkan Tütüncü, yeni dönem de mahallenin güneyindeki Masa Dağı eteklerinde yeşil alan düzenlemesi yapacaklarını ifade etti. Mahallenin kuzeyinde ve güneyinde yeni yollar açtıklarını anımsatan Başkan Tütüncü, mahallenin doğu ve batı yakasında yeni yollar açarak bölgeyi şehir merkezine bağlayacaklarını kaydetti. Başkan Tütüncü, Çankaya Mahallesi’nde en önemli problemi olan 2B’nin çözüldüğünü de hatırlattı.


12 DERSLİKLİ OKUL YENİ EĞİTİM YILINDA HİZMETE GİRECEK


Başkan Hakan Tütüncü, Pazar ziyaretinin ardından Şehit İbrahim Barış Yurtseven İlkokulu’nun yanındaki arsada yapımına başlanılan ortaokul binasında incelemelerde bulundu. Seçim kampanyası döneminde okulu bölgeye kazandırma sözü verdiklerini söyleyen Başkan Tütüncü, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihale edilen okul binasının inşasına da seçimlerin hemen ardından başlandığını bildirdi. Başkan Tütüncü, 12 derslikli ortaokulun, yeni eğitim-öğretim yılında hizmete gireceğini duyurdu.


Başkan Hakan Tütüncü, Çankaya Taksi Durağı çalışanlarıyla bir araya gelerek, bölgedeki ziyaretlerini tamamladı.


Ziyaretlere, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.



Bizim Antalya