29 / 03 / 2024

EgeYapı inşaat sektörünün sosyal medyada en çok takip ettiği marka oldu!

 EgeYapı inşaat sektörünün sosyal medyada en çok takip ettiği marka oldu!

EgeYapı Group, Socialbakers’ın Kasım ayı raporuna göre inşaat sektörünün sosyal medyada en çok takip ettiği marka oldu...


İstanbul’un iki yakasında sürdürdüğü projelerle yatırımcılardan büyük ilgi gören ve bu projelerin başarısını aldığı uluslararası ödülle taçlandıran EgeYapı Group, kurumsal firmaların Facebook’taki sayfalarını raporlayan Socialbakers’ın Kasım ayı raporuna göre inşaat sektörünün sosyal medyada en çok takip ettiği marka oldu.


EgeYapı Group, kurumsal firmaların dünyanın önde gelen sosyal paylaşım ağı Facebook üzerindeki sayfalarını takip ederek etkileşim oranlarını raporlayan Socialbakers’ın Kasım ayında yayınladığı raporda üçüncü sırada yer alıyor. Rapora göre EgeYapı Group’un Facebook üzerindeki kurumsal sayfası, yüzde 3,05’lik etkileşim oranı ile takipçilerinden büyük ilgi görüyor. 


Sosyal medyada inşaat sektörü lideri 

İstanbul Bağcılar’da “Avrupa’nın En İyi Karma Projesi Ödüllü” Batışehir Projesi’ni ve Kartal’da da Adalar manzarası eşliğinde İz Tower ile İz Park projelerini inşa eden EgeYapı Group, Socialbakers tarafından yayınlanan Kasım ayı raporuna göre Türkiye’de Facebook üzerinde kurumsal sayfası bulunan inşaat firmaları arasında da lider pozisyonda.