30 / 04 / 2024

EgeBoyu projesinde konutların yüzde 65’i satıldı!

 EgeBoyu projesinde konutların yüzde 65’i satıldı!

EgeBoyu, 24 Şubat’ta gerçekleşen lansmanının ardından yoğun bir ilgi ile karşılaştı, projede konutların yüzde 65’i şimdiden satıldı!


Eviya Gayrimenkul’ün Ege Boyu projesi İstanbul Sancaktepe’de, Ege Konseptiyle hayata geçiriliyor. 24 Şubat’ta lansmanı yapılan Ege Boyu projesinde evlerin yüzde 65’i satıldı. Evler yüzde 10 lansman indirimiyle satılıyor. Ancak bu kampanya 10 Haziran’da bitecek.

Sancaktepe, ABD’de yapılan deprem araştırmasında en güvenli bölgelerden biri seçilirken, projenin tam karşısına yeni yapılacak şehir hastanesi ve şehir merkezine yakınlaştıracak metro hattı ile konut sektörünün modern yaşam merkezi olmaya hazırlanıyor.

Ege Boyu projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Projede 17 blok ve 28 üniteli çarşı bölümü biliniyor. Toplam inşaat alanı 114 bin metrekare olan Ege Boyu’nda 644 konut bulunuyor. Kısa sürede toplam 644 konuttan oluşan projede 420 adet konut satışı gerçekleşti. 2012’de sektörden gelen açıklamalara göre en fazla konut satan projesi EgeBoyu oldu.

Egeboyu’nda konutların alanları 49 ile 204 metrekare arasında, fiyatları 168 bin 500 lira ile 732 bin 500 lira arasında değişiyor.

Ege’nin ayrıntılarını barındıran projede Ege kasabalarındaki sadelik ve modern mimari bir arada kullanılıyor. Ege’ye özgü cumbalar, panjurlar yaşam alanlarını süslerken, geniş balkonlar ve güneş kırıcı paneller EgeBoyu’na modern bir hava katıyor.  EgeBoyu peyzajında egeye özgü olup, İstanbul’da yaşayabilen lavanta, kekik, mor salkım, Bodrum papatyası, acem borusu, ağaç hatmi, üzüm bağları ve hanımelleri gibi bitki türleri bulunuyor. Projede ayrıca Cunda meydanında güneş saati, Foça’da Foça’nın simgesi fok heykeli, Alaçatı’da sakız adası yer alıyor. EgeBoyu’nun meydanlarını ise incir, sakız, zeytin, iğde ve ıhlamur ağaçları süslüyor.

EVİYA Gayrimenkul Çağrı Merkezi: 0216 313 19 19

Facebook: http://www.facebook.com/EgeBoyu

Twitter: http://www.EgeBoyu.com

www.egeboyu.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri