25 / 04 / 2024

Dumankaya Modern Collection'da 139 bin liraya 2+1!

 Dumankaya Modern Collection'da 139 bin liraya 2+1!

Bahçeşehir'de yükselen Dumankaya Modern Collection'da 2+1 konutların fiyatları 139 bin liradan başlıyor...


Bahçeşehir'de Dumankaya imzasıyla konumlandırılan Modern Collection projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

 Dumankaya Modern Collection

Toplam 430 konuttan meydana gelen Dumankaya Modern Collection, Dumankaya Modern Vadi projesinin 2. Etabı olarak konumlanıyor.



Dumankaya Modern Collection'daki 1+1'ler 64 metrekare ile 71 metrekare arasında, 2+1'ler 101 metrekare ile 124 metrekare arasında, 3+1'ler ise 124 metrekare olarak tasarlandı.

Dumankaya Modern Collection

Projede fiyatlar şöyle şekilleniyor;

1+1'ler 89 bin liradan,

2+1'ler 139 bin liradan ve

3+1'ler 219 bin liradan başlıyor.

Dumankaya Modern Collection

Banka kredisi de kullanılabilen projede teslimlerin 2015 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Dumankaya Modern Collection

Dumankaya Modern Collection'a nasıl gidilir?


E-5 ten nasıl gidilir?


E-5 otoyolu üzerinden Beylikdüzü İstikametine doğru ilerleyiniz. Avcılar'dan sonra Haramidere Kavşağı'ndan sağa Bahçeşehir - TEM otoyolu istikametine dönünüz. Yaklaşık 5 km sonra gişelerden önce son çıkıştan sağa dönünüz. Opet benzin istasyonundan 500 m sonra kavşaktan sola dönünüz. Sağınızda Bahçeşehir, solunuzda Esenkent kalacak şekilde ana yolu takip ediniz. Ortalama 2 km ileride yer alan Boğazköy'e ilerlemeden, Boğazköy kavşağının solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz.


ISPARTAKULE - TEM otoyolundan nasıl gidilir?


TEM'den geliyorsanız; Bahçeşehir / Ispartakule çıkışından giriniz, Bahçeşehir Camisi sağınızda kalacak şekilde kavşaktan sola dönünüz ve ilerleyiniz. 2. kavşaktan sağa dönerek düz devam ediniz. Anayol'a çıkışta tekrar sağa dönerek ortalama 1 km sonra Boğazköy kavşağının solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz


ESENYURT - TEM otoyolundan nasıl gidilir?


TEM'den geliyorsanız; Esenyurt çıkışından giriniz, Akbatı AVM'yi solunuzda göreceksiniz. 3.kavşaktan sağa dönerekanayolu takip ettiğinizde 100mt ileride opet benzin istasyonunu göreceksiniz. Kavşaktantan sola dönünüz ve Hoşdere - Bahçeşehir levhası yönünde ilerleyiniz. Karşınıza çıkacak kavşağın solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz.

Dumankaya Modern Collection

Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi - Bahçeşehir

Adres: Sanayi Mahallesi Hoşdere - Bahçeşehir Yolu No:22 Esenyurt / İSTANBUL

www.dumankaya.com

Tel: (212) 672 88 98


Melek GÜNER/Konuttimes.com