28 / 03 / 2024

Dumankaya İkon'da yaşam başlıyor!

 Dumankaya İkon'da yaşam başlıyor!

Dumankaya İnşaat tarafından Göztepe'de inşa edilen Dumankaya İkon'da yaşam başlıyor!


Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın Göztepe’de hayata geçirdiği, konumuyla ve mimarisiyle bulunduğu lokasyona değer katan Dumankaya İkon projesinde daire teslimleri 31 Aralık 2012 tarihinde başladı. 


Eylül 2009’da yapımına başlanan biri 40 diğerleri 41’er kattan oluşan Türkiye’nin ilk üçüz kulesi İstanbul’un yeni simgesi Dumankaya İKON’da daireler tam zamanında sahipleriyle buluşurken, teslimler 18 Ocak 2012 tarihine kadar sürecek. Dumankaya İnşaat, 2012 yılı içerisinde Adres Lobi projesiyle birlikte 1903 daire teslimi gerçekleştirdi ve 31 Aralık’ta teslimlerine başlanan Dumankaya İkon ile bu rakam 2956 olacak.


TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan özgün mimarisiyle bölgenin yeni çekim merkezi haline gelen Dumankaya İkon tasarımı, mimarisi ve sosyal donatıları ile Göztepe’ye yeni bir soluk kazandırdı. 41’er ve 40 katlı 3 kulenin birleşmesiyle 1.022 rezidans daire ve 31 home office ile birlikte toplam 1.053 daireden oluşan proje, eşsiz deniz ve şehir manzarası, 21. ve 22. katlarda bulunan seyir teras ve bahçeleriyle daire sakinlerinin yaşamlarına renk katıyor. 


Dumankaya İKON’da rezidans hizmetleri kapsamında business lounge’tan laundry’e, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir hizmet yelpazesi sunuluyor. Kapalı otoparkın bulunduğu proje, fitness center, futbol ve basketbol sahaları, kapalı, açık ve çocuk havuzları gibi zengin spor olanaklarıyla dikkat çekiyor. Daireler de klima alt yapısı, pay ölçerli merkezi ısıtma,  22. kattan sonra havalandırma sistemi ile projede 24 saat güvenlik ve kamera sistemleri gibi özellikler bir arada sunuluyor. Ayrıca, projenin giriş katlarında Alışveriş birimleri, güzellik salonu, kuru temizleme, kafeterya gibi yaşamı kolaylaştıracak birimlerde bulunuyor. 


149 metrelik yüksekliğiyle eşsiz bir manzaraya sahip olan İKON, konumunun da avantajıyla, CarrefourSA, Metro Gross Market, Optimum, Palladium gibi AVM’ler, Medical Park, Kadıköy Şifa, Acıbadem, Memorial, Yeditepe gibi hastaneler, Marriott Hotel, Bostancı Greenpark gibi beş yıldızlı oteller ile diğer önemli sosyal merkezlerin de çok yakınında bulunuyor.  Bunun yanı sıra İKON’a çok yakın konumdaki Batı Ataşehir’de yakın gelecekte kurulması beklenen ve aralarında Merkez Bankası ve Ziraat Bankası’nın da bulunduğu finans merkezleri ile bölgenin daha da değer kazanacağı bekleniyor. 


444 7 222

www.dumankaya.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler