28 / 04 / 2024

Dumankaya Adres Lobi'de çatı tamamlandı!

Dumankaya Adres Lobi'de çatı tamamlandı!

    Dumankaya Adres Lobi projesinde betonarme ve çatı imalatları tamamlandı!


 

 

 

Tuzla Aydınlı’da inşa edilen Adres Lobi projesinin şantiyesinde A1, A2 ve A3 bloklarda alçı sıva ve mantolama devam ederken; betonarme ve çatı imalatları tamamlandı. C1 blok kapsamında daire içlerinde pis su tesisat ve elektrik kablolama imalatı devam ediyor. C2 blokta betonarme imalatı tamamlandı. Duvar imalatı ise hızla devam ediyor.

 

3 tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili projede 3 blok ve 527 daire bulunuyor. Adres Lobi'de optimum kullanım alanlarına göre planlanmış stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire çeşitleri yer alıyor. Projenin ana merkezi görkemli lobisi. Lobinin 2 yanında kafeterya, fitness center, sauna ve hamam ile toplantı odaları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

Adres Lobi'nin dış cephesinde yer alan semt çarşısı 41 mağazadan oluşuyor. Adres Lobi semt çarşısı; marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla bölgenin en canlı alışveriş adreslerinden biri olacak.

İç cephe çok geniş bir yeşil alana sahip. Bu bölümde açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, mini basketbol sahası, yansıma havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor. Adres Lobi projesinde konut teslimleri 2012 yılının Aralık ayında yapılacak. Projede tüm konutlar satıldı.

444 7 222

www.dumankaya.com