28 / 03 / 2024

Dumankaya akıllı ev sistemleri iş adamlarına tanıtıldı!

 Dumankaya akıllı ev sistemleri iş adamlarına tanıtıldı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın şehre kimlik katan projeleri ve akıllı ev sistemleri teknolojisi IQ İstanbul’a gelen İVİAD üyesi Çorlu’lu iş adamlarına tanıtıldı...


Kente kimlik katan, mimaride ve inovasyonda öncü projeleriyle yoğun ilgi gören Dumankaya İnşaat, akıllı ev teknolojileri sistemi Dumankaya IQ ve projeleri hakkında bilgi vermek amacıyla İVİAD üyesi Çorlu’lu bir grup iş adamını Ritim İstanbul satış ofisi’nde misafir etti. 


İlk olarak İstanbul’un yükselen yıldızı Maltepe’de özgün mimari anlayışıyla hayata geçirilen Ritim İstanbul’un satış ofisini ziyaret ederek bölgeye ve projeye yoğun ilgi gösteren davetliler, projenin sahip olduğu panoramik manzarayı daha yakından görmek ve akıllı ev teknolojileri sistemini deneyimlemek amacıyla Dumankaya Vizyon’un 32. katında hazırlanan örnek daireyi ziyaret ettiler. 


Ritim İstanbul ve akıllı ev teknolojileri sistemi IQ ile yakından ilgilenen misafirler IQ’nun daire sakinlerinin hayatlarına katma değer kazandıran güvenlik, konfor ve tasarruf hizmetleri konusunda detaylı bilgi aldılar. 


Ritim İstanbul örnek dairesini ziyaret eden misafirler, teknoloji ve konforu bir arada sunan Dumankaya IQ’nun güvenlikten otomasyona, aydınlatmadan iklimlendirmeye geniş bir yelpazede sunduğu pek çok fonksiyonu deneme fırsatı buldular. 


İki etap halinde inşa edilecek olan Dumankaya Ritim İstanbul, Maltepe’nin en merkezi yerindeki konumu, kule ve katlı blokları, kültür merkezi, Athletic-o Sports Club spor merkezi, cadde mağazaları, auto showroom’u ve sosyal zenginlikleriyle dikkat çekiyor. Ritim İstanbul minimal estetiğin en yeni yorumunu sergileyen mimarisi yanında proje büyüklüğü ile de Maltepe’nin en görkemli projesi niteliğini taşıyor.


Projede, 36-37 m2 stüdyolar, 60-72m2 1+1, 73-77 m2 1,5 +1,  95-111m2 2+1 ve 156-162m2 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 176 daire, 35-116 m2 arasında değişen  31 adet mağaza, 42-121 m2 arasında değişen 33 adet ofisin bulunacağı projenin 1.fazında,  toplam 19370 m2 satış alanı bulunuyor.


Ritim İstanbul Projesi, E-5 karayolu üzerinde deniz ve adalar manzarasına sahip ve Kartal Kentsel Dönüşüm alanına da komşu. Ulaşım merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çeken Ritim İstanbul Projesi; Kartal İDO İskelesi’ne 3 km. Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 km, Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre mesafede. 




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler