16 / 05 / 2024

Dome Residence fiyat listesinde son durum! 1+1’ler 229 bin TL!

 Dome Residence fiyat listesinde son durum! 1+1’ler 229 bin TL!

Dome Residence projesinde 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 229 bin liradan başlıyor, 276 bin liraya kadar çıkıyor…


Dome Residence fiyat listesi:


1+1 229 bin TL - 276 bin TL

2+1 306 bin TL - 381 bin TL


Dome Residence projesinde değişken peşinat oranlarıyla 48 aya kadar vade uygulaması sunuluyor. 


İstanbul Anadolu Yakası'nın butik residence projesi Dome Residence, 

özgün mimarisi ve ayrıntılarında yer alan üstün nitelikli işçiliğiyle öne çıkıyor


Taşbina tarafından inşa edilen Dome Residence projesi Çekmeköy bölgesinde iki bloktan oluşuyor.  Dome Residence Projesi'nde, 1+1 ve 1+1 kat bahçeli olarak planlanmış 84 lüks daire bulunuyor. Konsept olarak benzerlerinden çok farklı dış cephesiyle, modern ve estetik anlayışın hakim olduğu mimarisiyle, tamamen 1. sınıf malzemelerin kullanıldığı iç dekorasyonuyla ve 24 saat resepsiyon hizmetiyle Dome Residence eşsiz bir yaşam alanı olarak öne çıkıyor. 


Dome Residence'daki her iki kulenin tepesinde projeye ismini veren 360 derece panoramik manzaralı iki kubbe bulunuyor. Geleneksel mimari yaklaşımın modern bir yorumu olarak nitelendirilen kubbeler, fitness olarak hizmet verecek. Proje tamamlandığında ise Çekmeköy Bölgesi'nde "residence" tarzında tasarlanmış eşsiz bir yaşam alanı oluşacak.


Dome Residence'ın girişindeki yüksek tavanlı lobby alanı projenin ayrıcalıklı özelliklerinden biri olarak öne çıkıyor. Kapalı otopark, her kata özel panoramik asansör, 1. sınıf mutfak ve ankastre ürünler, oturma ve yatak odalarında TV, uydu ve internet bağlantısı, açık yüzme havuzu, her bloğa ayrı fitness ve sauna projenin diğer çarpıcı özellikleri olarak dikkat çekiyor.


Dome Residence'ın daireleri, kullanılan malzemenin kalitesi ve nitelikli işçiliğiyle en küçük ayrıntıların dahi titizlikle irdelendiği bir bütünlüğü sunuyor. Tüm ıslak zeminlerin 1. sınıf mermer kaplama olduğu Dome Residence daireleri; iç ve dış kapılarda 1. sınıf ithal masif lake kapı, mutfaklarda 1. sınıf akrilik kaplama ve granit tezgah, duvarlarda saten alçı ve saten boya, 1. sınıf ısı camlı PVC doğrama, banyolarda 1. sınıf cam kabinli mermer duş teknesi ve İLoft görüntülü telefon sistemi gibi özelliklere sahip bulunuyor.  


Dome Residence, bulunduğu lokasyonla da öne çıkıyor. Proje, yapımı ihale edilmiş metroya yürüyüş mesafesi, Taşdelen Ormanları'nda yürüyüş ve koşu alanları, go-kart, at binme yolları ve piknik alanlarına 3 km, İKEA, Meydan ve Buyaka Alışveriş Merkezleri'ne ve TEM Karayolu'na 10 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 10 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 15 dakika,  eşsiz sahiliyle kafeler, barlar ve restaurantlara ev sahipliği yapan tatil beldesi Şile'ye ise 20 dakika mesafede bulunuyor.


Adres: Cumhuriyet Mah. Vatan Cad. No:6

Taşdelen - Çekmeköy - İstanbul

Tel: +90 216 484 55 03

Fax: +90 216 484 55 04

E-mail: [email protected]

www.domeresidence.com