19 / 04 / 2024

MAPIC, 'TurkishBrands' çatısı altına yeni isimler alıyor!

MAPIC, 'TurkishBrands' çatısı altına yeni isimler alıyor!

MAPIC, 'TurkishBrands' çatısı altına yeni isimler alıyor. TurkishBrands standında yer alan markalar arasında; Bemardo, Çilek, Damat Tween, Esse ve Kiğılı yer alıyor.


FRANSA'NIN Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuan MAPIC, Türkiye'nin markalaşmış isimlerinden giderek artan bir ilgi görüyor. TurkishBrands standında yer alan markalar arasında; Bemardo, Çilek, Damat Tween, Esse ve Kiğılı yer alıyor. 19-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek MAPIC'e Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Daire Başkam Arda Ermut da katılacak. Bakan Şimşek, MAPIC'te 'Türkiye'deki Doğrudan Yatırım Potansiyelleri' başlıklı konuşmasıyla uluslararası yatırımcılara ve perakendecilerle bir araya gelecek. 2006'dan bu yana MAPIC'in Türkiye temsilciliğini yürüten Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Türkiye'nin giderek çok daha iyi temsil edildiği fuara gösterilen ilginin altını çizerek şunları söyledi: "Bu yıl da Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek'in katılımlarıyla en üst düzeyde temsili gerçekleştirirken, Türk fîrmalannm bu yöndeki başarılanın ve gelişmelerini çok daha iyi aktarma imkanı bulacağımıza inanıyorum. Bu fuarlann sürekli katılım sayesinde sektörümüze çok büyük yararlar getireceğine olan inancım tamdır." 67 ülkeden, 900 yatırımcı Perakendecilerin yanı sıra master francise'lar, yatırım şirketleri, proje ve gayrimenkul geliştirmecileri, mimarlar ve şehir temsilcilerinin katılacağı MAPIC'te 67 ülkeden 2 bin 400 perakendeci, 2 bin 300 geliştirici, 900 yatırımcı buluşacak. 685 standın kurulacağı fuarda perakendecileri bir araya getirmek için bu yıl ilk kez kurulan 'TurkishBrands' ise Türkiye'nin marka isimleri için çekim noktası olmaya devam ediyor. 


Uluslararası markalarla B2B toplantıları, tanıtım sunumlan ve konferanslar için özel alanların kurulacağı TurkishBrands çatısı altına katılan son isimler Kiğılı ve Bernardo oldu. 


Yalçında Türkiye'nin diğer ünlü perakende markalarının da çatısı altına gireceği TurkishBrands'i buluşma noktası olarak seçen isimler arasında Çilek, Damat Tvveen ve Esse gibi isimler de yer alıyor. 


MAPIC'E bu yıl stantla katılanlar arasında Rönesans Gayrimenkul, Era Mimarlık, Atakule GYO ve Öncüoğlu Mimarlık gibi firmalar bulunurken, münferit olarak katılanlardan bazıları ise Akis GYO, Atrium AVM, Colin's, Corio Türkiye, Cushman&VVakefield Türkiye, Defacto, Detail Retail Development, Emaar, Entegre Proje Yönetim, Estee Lauder, Ferko, Fiba Group, Flormar Cosmetics, Greyder, Hafele, HMF Asansör, İnside Danışmanlık, İpekyol, Kanyon, Karaca, Kidzania  İstanbul  , Koton, LC Waikiki, LTB Jeans, Mavi Giyim, Metro Properties, Prime Development, Oubicon Real Estate Investment, Saf GYO, Süvari, Svvitch International, Teknosa, Tesco Kipa, TSKB Gayrimenkul Değerleme, Vastned ve Ziylan. 


Star