29 / 03 / 2024

Kuzey Irak’ın en büyük konut projesi Avrocity 3DKonut.com'da sergileniyor!

 Kuzey Irak’ın en büyük konut projesi Avrocity 3DKonut.com'da sergileniyor!

Gürbağ İnşaat tarafından Kuzey Irak’ın Duhok kentinde yapılan “Avrocity”, Dünyanın ilk Google Earth tabanlı, 3 boyutlu konut portalı olan 3DKonut.com’da sanal ziyarete açıldı...



Gürbağ İnşaat tarafından K.Irak’ın Duhok kentinde yapılan “Avrocity”, Dünyanın ilk Google Earth tabanlı, 3 boyutlu konut portalı 3DKonut.com’da sanal ziyarete açıldı. 1.367.000 m2 arsa alanına kurulan 6.728 yüksek standartlı konut, 420 adet yüksek katlı rezidans, 93 lüks villa, AVM, ofis binası, otel, çok amaçlı salon, fitness center, iş kulesi, süpermarketler, showroomlar, okul, cami, akaryakıt istasyonu, polis merkezi, itfaiye, semt çarşısı, sağlık ocağı ve kreş binalarının olduğu proje tamamlandığında 20 bin kişinin yaşayacağı bir uydu kent olacak. 3DKonut.com uygulaması sayesinde harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak sergilenen Avrocity, dünyanın her yerinden gezilebiliyor. 


Google Earth tabanlı yazılımıyla kullanıcılarına Türkiye genelindeki yaklaşık 2 bin inşaat projesini bir arada sunan 3DKonut.com, yurt dışına da açıldı. Markalı konut projelerini alışılageldiği gibi sadece satış ofislerindeki maketler üzerinden sergilemek yerine, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla 3 boyutlu olarak gösteren firmalar arasına K.Irak’taki Avrocity projesini yürüten GÜRBAG İnşaat da katıldı. 


Gerçekleştirilen işbirliği ile 3DKonut.com, Kuzey Irak’ın en büyük konut projesi olan Avrocity’i, haritadaki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak sergilemeye başladı. Kuzey Irak’ın internet üzerinden 3 boyutlu sergilenen ilk konut projesi…


3DKonut.com’un gerçekleştirdiği uygulama sayesinde http://3dkonut.com/proje/u57jhj/avro-city linkini ziyaret edenler, K.Irak’ın Duhok kentinde bulunan Avrocity projesini, inşaat alanına gitmeye gerek kalmadan 3 boyutlu görüntüler eşliğinde detaylı olarak gezebiliyor. Üstelik bu işlemi dünyanın her yerinden ve sadece birkaç dakikada gerçekleştirebiliyor. Projeden konut almak isteyenler, tek bir link üzerinden Avrocity’nin haritadaki yeri, şehir merkezine olan konumu, ulaşım alternatifleri, geliş-gidiş güzergahları, sosyal alanları, alışveriş merkezi, otoparkı, yürüyüş yolları gibi tüm detaylarını farklı açılardan görebiliyor.