24 / 04 / 2024

Denizli Sümerpark Evleri'nde fiyatlar 90 bin liradan başlıyor!

Denizli Sümerpark Evleri'nde fiyatlar 90 bin liradan başlıyor!

Denizli Sümerpark Evleri'nde sadece 30 adet 2+1 daire için, yüzde sıfır faiz ve 60 ay vade ile ödeme fırsatı sunuluyor!


Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli’nin ve Ege Bölgesi’nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri, yüzde 0 faiz ile yeni yıl öncesinde ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

 

Sadece 30 adet 2+1 daire için, yüzde 0 faiz ve 60 ay vade ile ödeme fırsatı sunan Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Denizlililere yeni yıl öncesinde ev sahibi olma imkanı sağlıyor. Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansmanıyla 15 Ocak 2012 tarihine kadar geçerli olan kampanyada, banka kredisiz yüzde 0 faiz ile 60 ay vade ödeme seçeneği sunuluyor. 

Sümerpark Evleri nde 1+1 ler 90 bin TL ile 100 bin TL, 2+1 ler 137 bin TL ile 168 bin TL, 3+1 ler 169 bin TL ile 186 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede 2+1 dublekslerin fiyatı 146 bin 700 TL, 3+1 dublekslerin fiyatı 228 bin TL, 4+1 dubleklerin fiyatı ise 250 bin TL. 

Denizli, çağdaş bir kentsel tasarım anlayışıyla projelendirilmiş, konut, alışveriş merkezi, otel hizmetlerini tek bir çatı altında birleştiren yepyeni bir yaşam kompleksi ile tanıştıracak, ana caddeye, otogara ve Denizli-İzmir hızlı tren istasyonuna sadece yürüme mesafesinde olan Sümerpark Evleri, şehrin tam kalbinde, merkezi konumu ve 16 katlı 6 blok ve 22 katlı 2 bloktan oluşan, Denizli’nin en modern binalarına sahip olacak proje hem şehrin içinde hem de şehrin stresinden uzak tüm ihtiyaçları karşılayabilecek bir yaşam imkânı sağlıyor.

 

Denizli de yepyeni bir yaşam anlayışının öncülüğünü yapan Sümerpark Evleri nde, güvenlikten konfora, sosyal tesislerden doğal alanlara, alışveriş merkezine kadar yaşama değer katacak ve tüm ihtiyaçların karşılanacağı unsurlar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı. Örnek dairelerin görülebildiği projede sunulan 7/24 güvenlik hizmetleri, otoparkları ve deprem yönetmeliğine uygun inşasıyla Denizli de ilk kez güvenli site yaşamını hayata geçiren Sümerpark EvleriDenizlililere ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler