24 / 04 / 2024

Vestel ilk özel tasarım retro mağazasını açtı!

Vestel ilk özel tasarım retro mağazasını açtı!

Vestel ilk özel tasarım mağazasını Söke'de açtı. Tarihi binanın dokusuna uygun olarak dizayn edilen 140 metrekare alana kurulan mağazada dekor olarak kullanılan eski ürünler ve tarihi objeler ilgi çekiyor


estel, yeni mağazacılık anlayışı doğrultusunda ilk özel tasarım retro mağazasını Söke'de açtı. Üzümler Elektronik işbirliğiyle tarihi binanın dokusuna uygun dizayn edilen 140 metrekare büyüklüğündeki mağazanın açılışına Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkan yardımcıları Ender Helvacı ve Levent Tuna, Vestel Satış Müdürü Yeşim Erbuğa ve Üzümler Elektronik'ten Levent Üzüm ile Kasım Üzüm katıldı.

Açılışta Vestel Satış Müdürü Yeşim Erbuğa, "Söke'deki yeni mağazamızın binası Korunması Gereken Kültür Varlıkları kapsamında yer alıyor. Biz bunu bir avantaj olarak görerek, ilk retro Vestel mağazasını yarattık. Tarihi binanın dokusunu koruyarak tasarladığımız yeni mağazamızda her biri nostaljik bir tat içeren özel tasarlanmış teşhir ürünlerini kullandık. Binanın orijinal dokusuna uygun yeni mağazamızla Sökelilere farklı bir deneyim yaşatmak istedik" dedi.


Almadan önce dene

Retro konseptinin Sökeliler tarafından çok ilgi gördüğünü, bu konseptli mağazaların devamının geleceğini belirten Erbuğa, "Yeni mağazamızda, 'deneyimle' alanları oluşturduk. Bu sayede tüketicilerimiz mağazamızı ziyaret ettiklerinde, satın almak istedikleri ürünü önceden kullanabilecek. Aynı zamanda retro Vestel konseptimiz çerçevesinde dekor olarak kullandığımız eski ürünler, faturalar ve tarihi objeler ile geçmişe gönderme yaparak teknolojinin Vestel ile ne kadar hızlı ilerlediğini gözler önüne serdik" diye konuştu.


Yeni Asır