29 / 03 / 2024

Vanucci'den bahar kampanyası başladı!

Vanucci'den bahar kampanyası başladı!

Vanucci mutfaklarda kaçırılmayacak bahar kampanyası başladı. Şık ve de fonksiyonel tasarımları ile beğeni toplayan Vanucci mutfak mobilyaları yüzde 40 indirimli fiyatlarıyla kadınların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.


Özgün tasarımlarıyla mutfaklara ışıltılı ve estetik bir görsellik kazandıran Vanucci, baharın gelişini kaçırılmayacak bir kampanya ile kutluyor. 15 Haziran 2014 tarihine kadar geçerli olacak ‘Vanucci Mutfak’ta Bahar İndirimi’ kampanyası kapsamında; modern, avangard ve klasik her zevke hitap eden Vanucci mutfaklar, yüzde 40 indirimli fiyatlarıyla evlenecek ve evini yenileyecek olanların beğenisine sunuluyor.


Şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla göz dolduran Vanucci Mutfak mobilyaları kadınlar için evlerin en ayrıcalıklı mekanları olan mutfaklara sihirli bir dokunuş yapıyor. Kampanya süresince Vanucci’nin görenleri hayran bırakan tüm modelleri kaçırılmayacak fiyatlarla satışa sunuluyor.


Tasarımlarıyla göz kamaştıran Vanucci mutfak mobilyalarını yüzde 40 indirimli fiyatlarla satın almak isteyenlerin, 15 Haziran 2014 tarihine kadar Türkiye geneline yayılan Vanucci bayilerinden birine uğraması yeterli olacak.