23 / 04 / 2024

Vanucci Citrino minimalist ve şık mutfakları ile dikkat çekiyor!

Vanucci Citrino minimalist ve şık mutfakları ile dikkat çekiyor!

Göz alıcı mutfakların önde gelen markası Vanucci, yeni modeli Citrino ile mutfaklarda şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Kulpsuz tasarımı ile dikkat çeken model dekorasyonda sade ve minimalist tarzı sevenlerin gözdesi olacak.


Özgün tasarımlarıyla mutfaklara ışıltılı ve estetik bir görsellik kazandıran Vanucci, yeni modeli Citrino ile sade şıklığı yeniden yorumluyor. Yalın çizgileriyle beğeni toplayan model çeşitli yüzey ve renk alternatifleriyle her zevke uygun şık seçenekler sunuyor.


Şık ve sade tasarımı ile göz dolduran Citrino; geniş tezgah altı çekmeceleri ve kullanışlı kiler dolaplarıyla da fonksiyonel bir alan yaratıyor. Kapağın yalın çizgisini bozmadan iç yüzeyinde konumlandırılan enterge kulplar ise tasarımın sade şıklığını tamamlıyor.


Model; parlak ve ipek mat lake, dokulu melaminize yüzey, parlak laklı ve ahşap kaplama üzeri mat ve parlak cila alternatifleriyle 50 adet renk ve malzeme seçeneği sunuyor.


Modern ve minimalist çizgileriyle dikkat çeken Citrino mutfak; şık ve fonksiyonel tasarımıyla evlerin cazibe merkezi olan mutfakları çekici hale getiriyor.