29 / 03 / 2024

Thea Sistema'nın özellikleri!

Thea Sistema'nın özellikleri!

Metropol hayatı yaşam alanları için düşünülen dekorasyonlara yön vermeye devam ediyor. İşte Thea Sistema'nın özellikleri...


Metropol hayatı yaşam alanları için düşünülen dekorasyonlara yön vermeye devam ediyor. Standartları yükseltecek ürün arayışları günden güne artıyor. Thea Sistema işte böyle bir beklentinin ürünü olarak kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Farklı fonksiyonları bir araya toplayarak yerden kazandıran ve kusursuz görünüm sağlayan Thea Sistema, göz alıcı mavi ışığı, yumuşak hatlı tasarımı, sıra dışı metalik renk alternatifleri ve tüm elektrik prizlerinde standart çocuk koruma özellikleriyle modern mekânlara şıklık ve güven getiriyor.    


LED teknolojisi Thea Sistema’da…


Son yüzyılın ışık keşfi olan LED teknolojisi Thea Sistema’nın en önemli farkları arasında. Yumuşak ve dekoratif mavi LED ışığı ile Thea Sistema, dekorasyonun vazgeçilmez bir parçasına dönüşüyor. Ürün, metal ile plastiği buluşturan etkileyici tasarımıyla duvarlarda asil duruşuyla kendini gösteriyor. 14 farklı renkle, farklı dekorasyon tercihlerine alternatifler sunan Thea Sistema, aynı zamanda kullanıcılarına modüler özelliğinin avantajını da yaşatıyor. Modül adı verilen birimlerden oluşan modüler sistem, Thea Sistema’da estetik görünüm sağlamanın yanı sıra ürünün kapladığı alan bakımından da en optimum çözümü sunuyor.


Hem modüler hem şık ve fonksiyonel…


Modüler seri Thea Sistema, her projeye uyum sağlayabilen elektronik ürün fonksiyon zenginliği, geniş kullanım alanı ve ışıklı anahtarlarda LED aydınlatmayla kullanıcılarını karşılıyor. Şık tasarımının yanı sıra priz grubu ürünlerde yer alan çocuk koruma özelliğiyle de ekstra güvenli kullanım sunuyor.