25 / 04 / 2024

Sertex’in Nova koleksiyonu dekorasyonda yumuşacık süet dokunuşlar sağlıyor!

 Sertex’in Nova koleksiyonu dekorasyonda yumuşacık süet dokunuşlar sağlıyor!

Sertex, koleksiyonundaki deri, süet ve kumaş döşemeliklerle ev dekorasyonunda modern, kolay uygulanabilir ve şık alternatifler sunmaya devam ediyor. Sertex, yeni koleksiyonu Nova ile evlerinize ya da bulunduğunuz mekanlara şık dokunuşlar yapıyor...


Sertex, yepyeni Nova koleksiyonuyla yirmi yedi düz renk ve bu renklerle kombin imkanı sağlayan 5 farklı varyanttan oluşan 2 deseniyle evinizin havasını değiştiriyor.


2014’ün deri, süet ve kumaş döşemelik modasına da yön verecek olan Sertex, yeni koleksiyonu Nova ile evlerinize ya da bulunduğunuz mekanlara sade ve şık dokunuşlar yapıyor. 


Sertex’in süet kategorisinde sunduğu Nova koleksiyonu, sarıdan bordoya, kahve tonlarından beyaza kadar yirmi yedi trend renkten oluşuyor. Sertex Nova koleksiyonu, Nova Amaro ve Nova Marvin olmak üzere 5’er çeşitten oluşan iki farklı deseniyle de farklı kombinleri bir arada sunuyor. 


Evlerinde ya da ofislerinde çiçek desenlerinden hoşlananlar için her daim bir bahar havası sunan Nova koleksiyonu, dekorasyonda desenli ve düz tasarımları bir arada kullanmayı sevenlere hitap ediyor. Koleksiyondaki çok çeşitli kombinasyon seçenekleriyle kurumsal şirketlerden evlerinizin salonlarına kadar birçok mekanda tercih edilebilen Nova, yeni yılın en trend süet ürünlerinden olacak. 


Nova Koleksiyonu Hem Çok Şık Hem Kolay Uygulanabilir

Bulunduğu mekanlarda sık sık değişiklik yapmaktan hoşlananlar için kolay uygulanabilen döşemelik çözümler sunan Sertex, Nova koleksiyonuyla bu yıl dekorasyonunuzda farklılık yaratacak. Süetin yumuşacık dokusunu tüm koltuk, sandalye ve oturma gruplarında hissedebileceğiniz Nova koleksiyonu mekanlarınıza hoş bir hava katacak.


Hızlı ve kolay uygulanabilen Sertex deri, süet ve kumaş döşemelik ürünleri ile her sezonun trendlerine uygun kaplama yapabilir, zevkinize göre kombinler gerçekleştirebilirsiniz. Sertex’in Nova koleksiyonu ve daha fazlasını görmek için en yakın Sertex bayisine mutlaka uğrayın.