29 / 03 / 2024

Sertex Elves koleksiyonunu alıcıların beğenisine sunuyor!

Sertex Elves koleksiyonunu alıcıların beğenisine sunuyor!

Şık ve de modern görünümlü döşemelik ürünleriyle ev modasına yön veren Sertex, yeni deri koleksiyonunu dekorasyon meraklılarının beğenisine sunuyor. Sertex, evlerde özgün bir atmosfer yaratıyor...


Farklı renk seçenekleri, özel efektli nubuk yüzey ve yumuşak tuşeyi Elves koleksiyonu ile bir arada sunan Sertex, evlerde özgün bir atmosfer yaratıyor.


Salonlar, evlerde en çok vakit geçirilen alanların başında yer alıyor. Özenle seçilen mobilyalar da bu keyfi sürdüren en önemli unsurların başında geliyor. Ev dekorasyonunda modaya ayak uydurmak ya da evinde küçük dokunuşlarla büyük farklılıklar isteyenler için Sertex yeni koleksiyonu Elves’i sunuyor. 


Sertex’in Elves koleksiyonu; özel efektli nubuk yüzeyi ve yağlı tuşesiyle döşemelik ürünler arasında fark yaratıyor. Elves, her dokunuşta verdiği yumuşaklık hissi ile oturma alanlarında üstün konfor sağlıyor. On beş farklı renk seçeneğinden oluşan koleksiyonda, mor, kırmızı ve lacivert öne çıkan renkler arasında yer alıyor. Ev dekorasyonunda hareketlilikten hoşlananlar için ise renkler birbirleriyle kombinlenebiliyor. Elves, oturma grubu, koltuk ya da sandalye gibi farklı alanlarda uygulama imkanı sunuyor.


Sertex’ten Kolay ve Hızlı Uygulanabilir Dekorasyon Alternatifleri

Sertex, kış aylarıyla birlikte evinde daha fazla zaman geçirenlere kolay ve hızlı uygulanabilir dekorasyon alternatifleri sunuyor. Getirdiği yenilikler ve sezonun trendlerine uygun ürünlerle evler zevkinize göre değişiyor.


Sertex’in Elves koleksiyonu ve daha fazlasını görmek için en yakın Sertex bayisine mutlaka uğrayın ya da www.sertex.com.tr adresini mutlaka ziyaret edin.