24 / 04 / 2024

Perabulvari.com Türkiye’nin Yükselen Yıldızı olarak tanıtıldı!

Perabulvari.com Türkiye’nin Yükselen Yıldızı olarak tanıtıldı!

Ev dekorasyonu, gurme lezzetler ve sanatı buluşturan e-ticaret sitesi Perabulvari.com, Birleşik Krallık tarafından İstanbul’da düzenlenen GREAT Yaratıcılık Festivali’nde “Türkiye’nin Yükselen Yıldızı” olarak tanıtıldı...


EV dekorasyonu, gurme lezzetler ve sanatı buluşturan e-ticaret sitesi Perabulvari.com, Birleşik Krallık (İngiltere) tarafından İstanbul’da düzenlenen GREAT Yaratıcılık Festivali’nde teknoloji firmalarının arasından sıyrılarak “Türkiye’nin Yükselen Yıldızı” olarak tanıtıldı.


İkinci yaşını kutlayan Perabulvari.com’un kurucusu Emre Kızıl, “Türkiye’nin Yükselen Yıldızı olarak lanse edilmekten gurur duyduk. Bu bizim için en büyük doğum günü hediyesi oldu” dedi. Perabulvari.com’un kuruluşundan bu yana ev dekorasyonunda kaliteyi, tasarımı ve zevkli seçimleri erişilebilir fiyatlarla sunmayı hedeflediklerini anlatan Emre Kızıl sözlerini şöyle sürdürdü: 


KALİTE VE TASARIM


“Herkesin güzel ve zevkli bir evde yaşayabilmesi için en iyi ürünleri en doğru fiyatlarla sunuyoruz. Müşterilerimizin tekrar alışveriş sayısı, sitede geçirdikleri zaman, sepet büyüklükleri gibi verilerimiz sektör ortalamalarının çok üzerinde. Şikayet ve iade oranımız yok denecek kadar düşük. İngiltere’nin bu önemli etkinliğinde Türkiye’nin ‘Yükselen Yıldızı’ olarak lanse edilmekten gurur duyduk. Bu bizim için en büyük doğum günü hediyesi oldu.”


Hürriyet Gazetesi