28 / 03 / 2024

Özcan Aydınlatma'nın 2014 kataloğu!

Özcan Aydınlatma'nın 2014 kataloğu!

“ Aydınlatmada Şıklık ” mottosuyla yola çıkan Özcan Aydınlatma 25 yılı aşkın tecrübesiyle iç mekan aydınlatmasında en çok tercih edilen yerli marka olmaya devam ediyor.


Özcan Aydınlatma kataloğunda her zaman yer alan klasik ve zamansız şıklığa sahip aydınlatma ürünlerinin yanı sıra, alışılmışın dışında estetiğiyle mekanlara tamamen kendine özgü bir hava katan tasarımlarla da dikkat çekeceğe benziyor.


2014 kataloğu istenilen tarzda farklı kombinasyonlarla bir araya getirebileceğiniz modül ürün tasarımları ve minimal anlayışla sadeliği öne çıkaran pratik modelleri içeriyor. Modern çizgilerle şık renklerin yanı sıra kullanışlılık ve insan güvenliğine de önem veren Özcan Aydınlatma’nın bütün ürünleri www.alaaddinvari.com sitesinden sipariş edilebiliyor.


Ev, ofis veya özel amaçlarla tasarlayacağınız pek çok mekan için armatür, aplik, spot, çocuk odası, masa lambası, lambader, avize / sarkıt kategorilerine ait sayısız seçeneğin yer aldığı 2014 yılına ait ürün kataloğu Özcan Aydınlatma’nın sitesinden indirilebiliyor.