29 / 03 / 2024

Ofis mobilyalarında neyden vazgeçemezsiniz?

Ofis mobilyalarında neyden vazgeçemezsiniz?

Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, çalışan kişilerin günün büyük bölümünü ofislerinde geçirdiklerini, bazen 12-15 saatlere kadar ulaşan mesailer nedeniyle, ofislerde yaşamla özdeşleşen özel eşyalara da yer verildiğini belirtti.


Yoğun stresin hakim olduğu iş ortamlarında stresi azaltan, ofis ortamlarını daha eğlenceli hale getiren ve verimli çalışma ortamları sağlayan bazı vazgeçilmezler vardır. Kimileri için kullandıkları kupalar, kimileri için de not defterleri ofis ortamındaki olmazsa olmazlarıdır. Tıpkı ABD Başkanı Barack Obama'nın elma kasesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın terazisi gibi... Bu vazgeçilmezlerden yola çıkan Ofis Tekin Exclusive, Twitter'da #ofistekivazgecilmezim hashtagiyle yarışma başlattı.

Ankara Siteler’de ofis mobilya sektörüne yön veren ve hizmete sunduğu iki ayrı mağazasıyla ince zevklere hitap eden Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, çalışan kişilerin günün büyük bölümünü ofislerinde geçirdiklerini, bazen 12-15 saatlere kadar ulaşan mesailer nedeniyle, ofislerde yaşamla özdeşleşen özel eşyalara da yer verildiğini belirtti.

Bu eşyaları belirlemek amacıyla katılım için Twitter hesabından Ofis Tekin Exclusive’i takip etmek dışında hiçbir koşulun bulunmadığı yarışma başlattıklarını belirten Tekin, en çok retweet alan paylaşımın ödül kazanacağını bildirdi. Cemal Tekin, şunları söyledi:

“Herkesin katılabileceği keyifli bir yarışma düzenliyoruz. ABD Başkanı Barack Obama’dan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a kadar pek çok kişinin ofiste vazgeçilmezleri bulunuyor. Ofis Tekin Exclusive olarak buradan yola çıktık. Yarışmaya  katılmak için tek şart www.twitter.com/ofistekin adresinden bizi takip etmek.  Sonrasında yapılması gereken tek şey #ofistekivazgecilmezim hashtagiyle “ofisteki vazgeçilmezlerin” fotoğrafını  paylaşmak.  Bu fotoğraflardan en çok retweet alan kişi, iş dünyasının vazgeçilmezi Ofis Tekin Exclusive’de kullanılmak üzere 1000 TL değerinde çek kazanacak.” 

Cemal Tekin, sosyal medya mecraları arasında en çok tercih edilen Twitter’da düzenlenen yarışmanın 31 Temmuz’da biteceğini anımsatarak, yarışmayla ilgili bilgilere www.twitter.com/ofistekin adresinden ulaşılabileceğini söyledi.


-Ofisini Tasarımınla Konuştur-


Bir süre önce üniversitelerde başlattıkları “Ofisini Tasarımınla Konuştur” yarışmasının büyük ilgiyle karşılandığını ifade eden Tekin, yarışmanın devam ettiğine değinerek, “Sektörde yetişecek genç tasarımcı arayışlarımız devam ediyor. Başvuruların halen devam ettiği yarışmamız, Ekim ayında sonuçlanacak. Türkiye genelinde başlattığımız tasarım yarışması beklediğimizin üstünde ilgi gördü. Şu ana kadar gelen tasarımlar mükemmel. Sosyal medyada başlattığımız #ofistekivazgecilmezim yarışmasının da aynı şekilde ilgi göreceğine inanıyorum ve herkesi yarışmamıza katılmaya davet ediyorum” dedi.