19 / 04 / 2024

MODEKO 2014 yılında 30 bin ziyaretçi hedefliyor!

MODEKO 2014 yılında 30 bin ziyaretçi hedefliyor!

Mobilya sektörünün Ege zirvesi MODEKO 2014 İzmir Mobilya Fuarı kenti ve sektörü de hareketlendirdi. Yarın kapanacak olan fuar yerli ve yabancı 30 bin ziyaretçi hedefliyor.


Bu sene 24'üncü kez düzenlenen fuar, dünyanın dört bir yanından tasarımcı, üretici ve ticaretin önemli aktörlerini buluştururken ziyaretçilerden de büyük ilgi görüyor


Mobilya sektörünün Ege zirvesi MODEKO 2014 İzmir Mobilya Fuarı kenti ve sektörü hareketlendirdi. Yarın kapanacak olan fuar yerli ve yabancı 30 bin ziyaretçi hedefliyor. 200'ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın katıldığı MODEKO'da katılımcı ve ziyaretçiler mobilya endüstrisindeki karar vericiler ile tanışma ve yeni iş olanaklarını geliştirme fırsatı yakalıyor. 25 bin metrekarelik fuar alanın tamamının kullanıldığı fuarda, modern ve klasik mobilyalar, eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları ile aydınlatma ekipmanları sergileniyor.


Yeni Asır