25 / 04 / 2024

Kastamonu Entegre ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları!

 Kastamonu Entegre ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları!

Kastamonu Entegre, günlük hayatta müşteri memnuniyeti ve beğenisini artırmaya odaklı yaklaşımını yansıtan özelliklere sahip Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü dekorasyon işleri için modern, zarif ve ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları yaratıyor.


Orman ve ağaç ürünleri sektörünün lider oyuncusu Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yonga levha ve MDF gruplarındaki ürün çeşitliliği ile sektördeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Kastamonu Entegre, günlük hayatta müşteri memnuniyeti ve beğenisini artırmaya odaklı yaklaşımını yansıtan özelliklere sahip Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü dekorasyon işleri için modern, zarif ve ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları yaratıyor.


Kastamonu Entegre’nin ileri teknolojisiyle çeşitli endüstriyel proseslerden geçen melamin kaplı MDF veya yonga levhanın tek yüzeyine tutkal ve UV lak uygulanmasının ardından elde edilen Glossmax High Gloss Levha, dekoratif parlak yüzeyli ahşap panel özelliği taşıyor. Glossmax parlak levhanın üretiminde, melamin yüzeye üst seviyede bir tutunum sağlayan sıcak kaplama (hot coating), PUR (Poliüretan) tutkal kaplama malzemenin yüzeyine uygulanıyor. Poliüretan tutkalın kimyasal kürlenmesinden sonra çizilme, sarsıntı ve aşınmaya karşı direnci olan çok sert bir yüzey elde ediliyor. PUR malzemesi ayrıca UV ışınlarına ve kimyasallara karşı direnç gösteriyor. Bu işlemin hemen ardından uygulanan UV ışınlarıyla sertleşen üst tabaka, parlaklığı en üst seviyeye çıkartıyor.


Kastamonu Entegre’nin gelişmiş üretim teknolojisi ile yüzey kaplamada yeni uygulamalara olanak sağlayan, masif ağacın doğal görüntüsünü ve dokusunu öne çıkaran Glossmax High Gloss Levha ürünleri yüzey finiş uygulamasını oldukça kolaylaştıran bir çözüm sunuyor.


Glossmax parlak levha ürünleri, ahşap doğallığını yansıtma özelliği ve farklı renk seçenekleriyle, uygulandığı mekanı ayna parlaklığı ile zenginleştirme imkanı sunuyor. Mobilya üretiminde şıklık ve kalitenin simgesi olarak kullanılabilecek olan Glossmax High Gloss Levha ürünleri, parlak görüntüsünü uzun sure koruyan teknolojisi ile sektörde yeni bir dönemi açıyor.