28 / 03 / 2024

İsvea artık Türk banyolarında!

İsvea artık Türk banyolarında!

İsvea artık Türk banyolarında. 28 Şubat Cuma günü Unicera Fuarındaki Isvea standında gerçekleştirilen tanışma kokteyline sektör temsilcileri ve de seçkin bir davetli topluluğu da katıldı.


İtalya’nın en önemli vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markalarından olan İSVEA , Türk tüketicisiyle buluştu. 28 Şubat Cuma günü Unicera Fuarındaki Isvea standında gerçekleştirilen tanışma kokteyline sektör temsilcileri ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.


Sunuculuğunu kendisi de  İtalyan asıllı olan ünlü radyocu Bay J’nin yaptığı kokteyl programı, 2013 yılında Isvea’yı satın alan Ece Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bay J’nin espirileriyle renk kattığı programda markanın İtalyan tasarımcılarından Ettore Giordano ve Isvea Italya Ülke Müdürü Allessio Scacaroni de birer konuşma yaptı.


“Hedefimiz 5 yılda lüks banyo segmentinden yüzde 15 pay almak”


Erdem Çenesiz konuşmasında Isvea markasının Türk girişimciliği ve yaratıcılığının İtalyan tasarımının ve fonksiyonelliğiyle buluştuğu nokta olduğunu belirterek “Isvea Eurasia A.Ş. ile Türkiye ve uluslararası alanda  çok hızlı bir büyümeye şahit olacağız. Türkiye Hedefimiz 5 yıl içinde lüks banyo segmentinden yüzde 15 pay almak” dedi.


Isvea’nın banyo dolaplarından vitrifiyeye tüm ürünlerinde yenilikçi tasarımlarıyla şık, teknolojik, her alana uygulanabilir ve en önemlisi çevreci bir yaklaşımla “tüm tüketici beklentilerini bir sepette topladığını” söyleyen Çenesiz, “Ürünlerimiz müşteriye bu anlamda çok geniş bir hareket alanı ve farklı seçenekler sunuyor” diyerek Isvea  ürünlerinde tasarım, işlevsellik ve şıklık ile birlikte çevreye duyarlılığı merkeze oturttuklarını belirtti. 

Isvea’ nın başarılı olması için en büyük etkenlerden birinin müşteriler ve iş ortakları olduğunu söyleyen Çenesiz konuşmasını “Sizlere güvenerek böylesine önemli bir gelişmeyi ortaya koyduk ve sizlerle bu çabaların sonucunu birlikte alacağımızı biliyoruz.” diyerek ve konuklara teşekkür ederek bitirdi.


İTALYANLARDAN TÜRKİYE ÖVGÜSÜ


“Isvea artık İtalya’da da daha güçlü”


Isvea İtalya Ülke Müdürü Allessio Scacaroni ise yaptığı konuşmada “Bu kadar kısa bir sürede yeniden yapılanmak sanırım Türk şirketlerinin ne derece hızlı çalıştığını gösteriyor. Bugün ISVEA ya baktığımda büyük bir atılım görüyorum” diyerek  ISVEA’ nın geçmişinde olan kalite ve tasarım kültürü yeni dönemde de markanın en büyük gücü olacağını düşündüğünü söyledi ve. “Ece Holding’in hızı ve hizmet kültürü ise çarpan etkisi yapacak. Şunu size açık yüreklilikle söyleyebilirim, Türkiye pazarına İtalyan tarzını taşıyan İSVEA, artık İtalya’da da eskisinden çok daha güçlü bir hale geldi” dedi. 


“Türkler Isvea’yı global  marka yapacak”


Isvea’nın İtalyan tasarımcılarından Ettore Giordano da  Isvea’nın 50 yılı aşkın süredir İtalya pazarının önde gelen, kendi alanında bilinen markalarından olduğunu belirterek “Önemli bir Türk grubu tarafından satın alınmasıyla global bir marka olma yolunda hızla ilerleyeceğine inanıyorum” dedi.

  

“İtalyan tarzı ve tasarımı, Türk zekası ve üretim gücüyle birleşince sonuç süper”


Kokteyl programının sunuculuğunu üstlenen ünlü radyocu Bay J de gerçek isminin Jerfi Benveniste olduğunu söyleyerek “Isvea tıpkı benim gibi İtalyan ama aynı zamanda da Türk, sanırım İtalyan tarzı ile Türk zekası  birleşince ortaya başarı çıkıyor” dedi.


Konuşmaların ardından yabancı ve Türk konuklar için Isvea ürünlerinin tanıtıldığı bir tur düzenlendi. Tura standda bulunan klasik müzik dörtlüsünün icra ettiği İtalyan temalı şarkılar eşlik etti. 


Standın yıldızı CleaRing!


Standın yıldızı ise B+ serisinde uygulanmaya başlanan ve banyolardaki hijyen standardını zirveye taşıyan CleaRing teknolojisi oldu. 


CleaRing teknolojisi ile klozetler daha hijyenik


CleaRing teknolojisi hazne içi kanalının kaldırılmasıyla uygulanıyor. Böylece temizlik esnasında kör nokta kalmadığı için maksimum hijyen sağlar hale gelen klozetler, temizlik suyunu da az kullanarak hijyenin yanı sıra su tasarruf da sağlıyor. İsvea’nın patentli teknolojisi olan CleaRing in Pazar payını hızla artıracağı öngörülmekte. 


Isvea’nın tasarım ve işlevselliği estetikle buluşturan vitrifiye ve mobilya serileri 26. Unicera Fuar’ı boyunca TÜYAP salon 2’de bulunan 215 numaralı Isvea standında görülebilir.