27 / 04 / 2024

HS 76 / Contalı Sürme Sistemi geniş görüş imkanı sağlıyor!

HS 76 / Contalı Sürme Sistemi geniş görüş imkanı sağlıyor!

Türkiye’nin en geniş sürme sistemi ürün yelpazesine sahip Egepen Deceuninck, geniş görüş açısı sağlayan HS 76 / Contalı Sürme Sistemi ile manzaraya açılan tüm mekânlar ile bütünlük sağlıyor.


Türkiye’nin en geniş sürme sistemi ürün yelpazesine sahip Egepen Deceuninck, geniş görüş açısı sağlayan HS 76 / Contalı Sürme Sistemi ile manzaraya açılan tüm mekânlar ile bütünlük sağlıyor. Tek hamle ile kolay açma ve kapama imkânı sunan HS 76 /Contalı Sürme Sistemi üstün kalite ve emniyet özellikleriyle tüm yaşam alanlarına ayrı bir değer katıyor.


Tasarımında izolasyon, estetik ve emniyetin ön planda tutulduğu HS 76, mekanların daha ferah ve mimari açıdan daha dekoratif görünmesini sağlıyor. 76 mm genişliğinde ve 4 odacıklı kanatları ve kullanılan özel contalarıyla mükemmel izolasyon amacıyla tasarlanan sürme sistemi serisi, kolay açma-kapama özelliği ile de konfor ve estetiği bir araya getiriyor. Balkon, teras, bahçe gibi alanlara daha geniş görüş imkânı sağlayan HS 76 / Contalı Sürme Sistemi, mükemmel ses ve ısı yalıtımıyla eşsiz bir yaşam alanı sunuyor. 


Hiçbir ürününde kurşun kullanmayan, çevreye duyarlı iş modeliyle sürdürülebilir bir yaşam için PVC ürünler tasarlayan Egepen Deceuninck, HS 76 / Contalı Sürme Sistemi ile doğadan esinlenilen 14 farklı renk seçeneği ile her zevke uygun tasarımları sizlerin beğenisine sunuyor.