19 / 04 / 2024

Fuga Mobilya, Chester Koltuk düşleri süslemeye devam ediyor!

Fuga Mobilya, Chester Koltuk düşleri süslemeye devam ediyor!

Fuga Mobilya yaşam alanlarına tasarımsal bir değer kazandırmak isteyenleri, düşleri süsleyen mobilyalarla buluşturmaya Chester Koltuk ile devam ediyor.Chester koltuk, Fuga Mobilya imzasıyla tarihi yaşam alanlarınıza taşıyor.


Fuga Mobilya yaşam alanlarına tasarımsal bir değer kazandırmak isteyenleri, düşleri süsleyen mobilyalarla buluşturmaya Chester Koltuk ile devam ediyor.Chester koltuk, Fuga Mobilya imzasıyla tarihi yaşam alanlarınıza taşıyor. Adını İngiliz Lord Chesterfield’den alan Chesterfield koltuklar yaklaşık 200 yıldır ev dekorasyonunu tamamlayan asil ve zarif parçalar arasında yer alıyor. İngiliz zanaatkarların elinde hayat bulan Chesterfield koltuklar, Fuga Mobilya kalitesi ve tasarımıyla yeniden biçimleniyor. 


Lordların dinlenme keyfi, Chester koltuk ile evinizde


Chesterfield koltuğun yıllardır tercih edilmesinin en önemli özellikleri arasında dayanıklı olması, şık kapitoneli gövdesi ve konfordan taviz verilmeden üretilmesi yer alıyor. Fuga Mobilya’nın beklentilerin ötesine geçen tasarımı Chester koltuk ile İngiliz Lordların dinlenme keyfi evinize geliyor. Chester koltuğun bombeli yapısı, kahverengi kapitoneli gövdesi ve geometrik desenli yastıkları ile İngiliz vintage tarzını siz de Fuga Mobilya farkıyla evinizde yaşatabilirsiniz.


Modasını hiçbir zaman kaybetmeyen Chester koltuk, Fuga Mobilya imzasıyla tarihi yaşam alanlarınıza taşıyor.