20 / 04 / 2024

Filli Boya Coloration koleksiyonu ile 2014 renkleri!

Filli Boya Coloration koleksiyonu ile 2014 renkleri!

Renk trendlerinin öncüsü Filli Boya ve moda, stil danışmanı Ümit Ünal, Coloration koleksiyonu renkleriyle yaşam alanlarına rehberlik etmeye devam ediyor. Filli Boya Coloration koleksiyonu ile 2014 renklerine dikkat çekiyor...


Filli Boya, yeni bir döneme girdiğimiz bu günlerde Coloration koleksiyonu ile 2014 renklerine dikkat çekiyor.


Uluslararası Renk Komisyonu’nun (ICC) Türkiye temsilcisi moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal ve Filli Boya Coloration koleksiyonuyla düşünsel, pozitif ve yaratıcı iki renk ile mekanlara yenilik getiriyor.


Filli Boya, Ümit Ünal’ın “pozitif kum” ve “yaratıcı buz” tonlarında önermelerde bulunarak belirlediği bu özel renk seçimlerini mekânlarla buluşturuyor. Ünal; renkleri belirlerken kişilerin beğeni ve zevkleri kadar, özel ve dekoratif yaşam ihtiyaçlarını da göz önüne aldığını belirtiyor.  Bu seçimler, görmekten hoşlandığımız doğanın renklerini hayatımızın içine alıp bize yeni duygular keşfettirecek yaşam alanlarına imza atıyor.


Yeni Dönemin Renkleri ‘R U T İ L’  ve  ‘F O N E M’


Ümit Ünal’ın düşünsel derinliği olan yaratıcı renkler olarak tanımladığı Coloration serisinin Wabi konseptinden RUTİL ve Filafil konseptinden FONEM renkleri; temiz ve pozitif yaşam alanlarına çağrışım yapıyor.


Uluslararası Renk Komisyonu’nun (ICC) Türkiye temsilcisi ve Trendsetter kimliğiyle de ön plana çıkan Ümit Ünal bu iki renk için:“ Yüreğiniz, gözleriniz hayata açıkken, mekanlarınız da açık olsun. Açık iki renk, pozitif ve yaratıcı bir yaşam için  tasarlandı aslında. Yeni bir dönemi, doğal iki renkle işaret ediyoruz. Kum tonlarından Rutil ve buz tonlarından Fonem rengi iki özel seçenek. Rutil rengi, Wabi konseptiyle yorgun olmayan bir yeryüzü imgesine işaret ederken, içimizden yeni derinlikli enerjiler dağılacak evrene. Fonem, Filafil konseptine ait en özel renklerden. Yeni vereceğimiz tüm kararlara fon oluşturuyor. İkisi de pozitif, ikisi de yenilikçi ve düşsel. Rutil ve Fonem yeni renklerimiz; evrenin içinde, evrenin bir parçası olduğumuzu hatırlatan.”  Diyerek, kişisel tavırların dokularla bir araya geleceğine işaret ediyor.