24 / 04 / 2024

2014 ev dekorasyonunda en moda renk hangisi?

2014 ev dekorasyonunda en moda renk hangisi?

Ekonomist dergisi bu yılın moda renklerini derledi. Boya uzmanları bu yılın en popüler renginin mor olduğunu vurgularken, huzur için yeşil ve mavi tonların tercih edilmesini öneriyorlar...


Bahar aylarının gelmesi ile birlikte evlerde yenilenme ve bahar temizliği vakti de geldi. Ekonomist dergisi bu yılın moda renklerini derledi.


Havaların ısınmasıyla birlikte insanlarda bir değişim isteği uyanıyor. Bahar mevsimiyle birlikte evlerin boyalarının da yenilenmesi, mekanların daha temiz, ferah bir hale gelmesi anlamını taşıyor. Bu süreçte renklerin insanlar üzerinde yaratığı güçlü etkisini doğru kullanarak evlerimize şans, bereket ve huzur getirmek elimizde. 

Bu yılın moda renklerini, evinize, ofisinize şans ve bereket için 2014'ün en popi'ıler renkleri araştırdık. Boya uzmanları bu yılın en popüler renginin mor olduğunu vurgularken, huzur için yeşil ve mavi tonların tercih edilmesini öneriyorlar. 

Boya uzmanlarına siz okurlarımız için 2014'ün öne çıkan « renkleri arasından evinizin enerjinizi yükseltecek renkleri seçtirdik... 

RENKLER NEYİ SİMGELİYOR? 

Doğadaki her renk farklı bir etkiye sahip. 

Örneğin morun şans getirdiğine, negatif enerjiyi uzaklaştırdığına duyulan inanç gibi... 

Dekorasyon uzmanları, bu yıl asil bir görünümü temsil eden moru çok fazla göreceğimizi çünkü bu rengin 2014 yılının en popüler rengi olduğunu vurguluyorlar. 

Yaratıcılığı ve özgüveni de artıran morun güçlü bir renk olduğundan tamamlayıcı rengi sarı ile bütünleyecek objelerle kullanılması öneriliyor. 


SAFLIĞIN SİMGESİ: PEMBE Renkler arasında saflığın simgesi olan pembe de bu yıl önerilen bir diğer renk oluyor.  Şans ve bereket sembollerinden biri olan pembenin özellikle açık ve saydama yakın tonlarını duvarlarınıza uygulamanız uzmanlarca öneriliyor. 



Ekonomist Mortgage