19 / 05 / 2024

Cuno Park'ta 250 bin TL'ye! Hemen teslim!

Cuno Park'ta 250 bin TL'ye! Hemen teslim!

Cuno Park Evleri'nde Orkide, Kamelya, Lilyum ve Frezya adları verilen dört tip daire bulunuyor.  Projede yer alan tüm dairelerin alanları birbirinden farklı ancak hepsi 3+1 şeklinde dizayn edildi


Cuno Yapı , 2005 senesinden beri anahtar teslim inşaat projeleri ile seçkin bir hedef kitleye yüksek standartlarda zevkli yaşam alanları sunmayı sürdürüyor.

Orkide, Kamelya, Lilyum ve Frezya adları verilen dört tip daire bulunuyor.  Projede yer alan tüm dairelerin alanları birbirinden farklı ancak hepsi 3+1 şeklinde dizayn edildi. Cuno Park Güneşli, 7 katlı 2 blokta toplam 56 konuttan oluşuyor. Her blokta 28 konut yer alıyor. Proje toplam 56 konuttan meydana geliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları da 250 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutların ödemelerinin de yüzde 60'ı banka kredili bir biçimde gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında Vakıfbank'tan kredi sağlanıyor.

Evler ve tapular hemen teslim ediliyor. Anahtar teslimi olan dairelerin her türlü altyapısı ve donanımı tamamlanmış bir şekilde sahiplerine teslim ediliyor. Proje kapsamında satış ofisi Cuno Park Evleri'nde kurulmuş. Bunun sebebi de isteyen müşterilerin evin şeklini çok daha rahat görebilmesi…

Cuno Park Evleri, Güneşli'de konumu, mimarisi, çevre düzenlemesi ile konforunuzu ve güvenlik, otopark, çocuk parkı ile hayatınızı kolaylaştırmak üzere planlandı.

Şehir merkezinde kolay ulaşılabilen bir lokasyonda olan proje, hem kullanım hem yatırım amaçlı olarak yatırımcıya artı değer katıyor.
Proje; yüksek kalitede malzemeler ve modern mimari anlayışla yaşam gustosu olan ve butik hizmet almak isteyen kişiler hedeflenerek hazırlandı.

 www.cunoyapi.com

0212 550 11 41

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com