28 / 03 / 2024

Çukurova Tower'ın PR Ajansı İNOMİST oldu!

 Çukurova Tower'ın PR Ajansı İNOMİST oldu!

Çukurova Gayrimenkul'ün Kartal'da inşa ettiği projesi Çukurova Tower'ın PR Ajansı İNOMİST oldu...


İletişim danışmanlığı sektörüne kısa bir süre önce adım atmasına rağmen hızla ilerlemeye devam eden İNOMİST, 2013 yılında Çukurova Tower projesinin stratejik iletişim danışmanlığını yapmak üzere Çukurova Gayrimenkul ile anlaştı. 


İnşaat sektöründe tam 20 yıldır ses getiren projeleri ile faaliyet gösterenÇukurova Gayrimenkul, şimdi de Anadolu’nun yakasının gözde semtlerinden Kartal’da yükselen Çukurova Tower ile adından söz ettiriyor. Adana’da önemli ve öncü projelere imza attıktan sonra rotasını İstanbul’a çeviren Çukurova Gayrimenkul, inşasına hızla devam ettiği Çukurova Tower’ın yanı sıra yeni projeler de hedefliyor. Şu an arsa arayışında olan firma, öncelikle Maslak-Levent hattında ardından da İstanbul’un diğer merkezi lokasyonlarındaÇukurova Gayrimenkul markasının kartviziti olacak butik konut projeleri hayata geçirmeyi planlıyor. 


İNOMİST, 2013 yılında Çukurova Gayrimenkul’un projelerinden Çukurova Tower’astratejik iletişim danışmanlığı kapsamında; ağırlıklı olarak medya ilişkileri yönetimi, etkinlik yönetimi ve pazarlama iletişimi hizmeti verecek. 


Kurulalı kısa bir süre olan İNOMİST, 45 yıllık köklü çorap markası Dore Çorap’a ve bebek süslemeleri konusunda özel tasarımlar sunan Minikçe’yede stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor. İNOMİST, ayrıca Aralık ayında Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin(ÇATIDER) “Aynı Çatı Altında 10 Yıl” temalı 10. yıl kutlamasının etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini de gerçekleştirdi. 




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri