29 / 03 / 2024

CONS-TR Yapı ve İnşaat Fuarı 27 Haziran'da!

 CONS-TR Yapı ve İnşaat Fuarı 27 Haziran'da!

CONS-TR Yapı ve İnşaat Fuarı, 15 ülkeden 150 firmanın katılımı ile 5 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek


''CONS-TR Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'' ile ''L.I.F. Uluslararası Mobilya, Ev Tekstili, Otel Ekipmanları, Züccaciye Fuarı'', 27-30 Haziran tarihleri arasında, Libya'da Trablus Uluslararası Fuar Alanı'nda kapılarını açacak. 

     Pyramids Group Fuarcılık'tan yapılan açıklamaya göre, Ekonomi Bakanlığı'nın izni ve teşviki ile düzenlenecek fuarlar, Pyramids Group Fuarcılık'ın ana organizatörlüğünde yapılacak. 

     CONS-TR Yapı ve İnşaat Fuarı, 15 ülkeden 150 firmanın katılımı ile 5 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek. 

     Fuara Türkiye'den Yurtbay Seramik, Sahra Granit, Kütahya Seramik, Turkuaz Seramik, Trakya Ahşap, Etyemezler, Beşler Alüminyum ve Adana Çimento, yurt dışından ise Katar'dan Promer Qatar, Suriye'den Madar Shutter Syria, Bulgaristan'dan Eurostil, Tunus'tan Tunusie Cables, Libya'dan L.A.T. Co., Portekiz'den Primus ve Kore'den Daewoo Co. katılacak. 

     

     -Türk mobilya ve halı üreticileri de Libya'da olacak- 

     

     ''L.I.F. Uluslararası Mobilya, Ev Tekstili, Otel Ekipmanları, Züccaciye Fuarı'' da Türk mobilya ve halı üreticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

     Falez Mobilya, Afşar Mobilya, Unimet, Rotto Koltuk, Donami Mobilya, Star Mobilya, Marcabella, Molti Divani, Veluna ve Vitamo, fuarda Türk mobilya sektörünü temsil edecek. Türk halı üreticileri arasında ise Özkaplanlar, Felis Carpet, Blestta, Karacahan, Yalçın Kardeşler Carpet, Angel Carpet, Villa Tekstil, Bahariye Halı ve Monaliza Halı olacak. 

     

     -Fuara ''yabancılardan'' da yoğun ilgi var- 

     

     Fuara, İtalya, Mısır ve Belçika firmaları mobilya, iç tasarım ve halı ürünleriyle katılacak. 

     İtalyan otel ve restoran tasarım firması Design&Design, Libya'da yeni otel ve uydu kent projeleri için fuarın öne çıkan firmaları arasında yerini alacak. 

     Fuarda mobilya dernekleri ve ihracat birlikleri de olacak. Mısır Mobilya İhracatçıları Birliği (EFEC), Libya'nın mobilya pazarından büyük pay alabilmek için fuara gelecek. 

     Belçika Yatırım ve Ticaret Ofisi (Flanders Investment and Trade Agency), İnegöl Mobilya Üreticileri Derneği, Adana Mobilya Üreticileri Odası ve Bingazi Ticaret Odası da fuarda bulunacak dernekler arasında. 

     Brazilya'dan ''Eye4design'' ve İtalya'dan ''Design Diffusion'' tasarım dergileri de pazardaki gelişmeleri takip etmek üzere fuarı ziyaret edecek. 

     

     -İkili görüşmeler de yapılacak- 

     

     Pyramids Grup Fuarcılık ile Bingazi Ticaret Odası işbirliğinde, 100'den fazla satın almacı ile fuar katılımcıları buluşturulacak. İkili görüşmeler, fuar esnasında ''Business Lounge'' alanında planlanacak. 

     Pyramids Grup Fuarcılık, Türk firmalarının Libya pazarında etkin olabilmesi için, CONS-TR ve L.I.F. fuarlarını, 4-7 Aralık 2012 tarihleri arasında Trablus'ta ikinci kez ziyaretçileri ile buluşturacak. 

AA



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler