18 / 05 / 2024

Centrium Kentplus projesi nerede

Centrium Kentplus projesi nerede

Kentplus Centrium projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda, İçerenköy'de inşa ediliyor...


 

 

Kentplus Centrium projesi İçerenköy de, Bostancı ve Bostancı sahile yakın; E5 Çevre Yolu ve metro istasyonuna çok yakın konumda hayata geçiyor. KentPlus Centrium’da, dört bloktan her birinin konumlandırılması arazi yapısına uygun olarak gerçekleştirildi. Bu konumlandırmada ayrıca, blokların birbirinin ışığını ve manzarasını kesmemesine dikkat edildi. Böylece her blokta, uçsuz bucaksız orman ve deniz manzarası KentPlus Centrium sakinleri’nin seyir zevki için özellikle korunmuş oldu.

Proje Fındıklı Mahallesi Okul Caddesi 34854 İçerenköy adresinde bulunuyor. KentPlus Centrum projesinin temeli 2011  yılının Kasım ayında atıldı. Firma, teslim tarihini Aralık 2012 olarak belirledi. Kent Plus Centrium projesinde KentPlus Centrium Park bölümü 19, KentPlus Centrium Tower ise 34 katlı olarak tasarlandı. Kentplus Tower bölümünde stüdyolar, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde daireler bulunurken, Centrium Park’ta 1 oda 1 salon evlerden 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

 

 

 

 

KentPlus Centrium, sadece konumu ve manzarasıyla değil, hizmet kalitesiyle de Avrupa’daki benzerleriyle yarışacak bir proje olarak tasarlandı. Projede 7 gün 24 saat boyunca hizmet etmeye hazır resepsiyon, kuru temizleme servisi, teknik desteği, catering, vale ve housekeeping hizmetleri bulunuyor.

Üstelik çocuklarınız için, ilköğretim okulu, özel oyun alanları, parti evi ve yuva gibi tesisler de projenin kapsamı dahilinde. Açık ve kapalı yüzme havuzu ise, günün yorgunluğunu atmanız ve keyifli bir ortamda spor yapmanız için sizi bekliyor.Kira gibi aidat ödemekten bıkanlar için de bir çözüm yolu var; KentPlus Centrium’da bakım ve işletme giderleri mantıklı seviyelerde.