30 / 04 / 2024

Çengelköy Bahçeli Vadi'de 240 bin TL! Örnek daire hazır!

 Çengelköy Bahçeli Vadi'de 240 bin TL! Örnek daire hazır!

Çengelköy'de inşa edilen Çengelköy Bahçeli Vadi'de 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla...


Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.’nin, İstanbul Boğazı’nın en güzel semtlerinden Çengelköy’de inşa ettiği “Bahçeli Vadi Çengelköy” projesinde, örnek evin kapıları ziyaretçilere açıldı.


Şehrin merkezinde bahçeli bir yaşam sunan Bahçeli Vadi Çengelköy’ün örnek bahçeli evi projeyi yakından görmek isteyenler için tamamlandı. Gürültü ve kalabalıktan uzak, keyifli bir yaşam sunan Bahçeli Vadi Çengelköy projesinin ilk etabı 10 bin m²’lik bir alana inşa ediliyor.


Bahçeli Vadi Çengelköy’ün, İstanbul’un tarihi dokusunu barındıran Çengelköy’e uygun mimaride ve az katlı olarak inşası hızla devam ediyor. Bahçeli bir evde oturmak isteyen ailelerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren Bahçeli Vadi Çengelköy projesi, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 km ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5 km mesafesiyle şehrin tam merkezinde yer alıyor. Dekar Yapı’nın Anadolu yakasındaki ilk projesi olan Bahçeli Vadi Çengelköy şehrin içinde ama karmaşasından uzakta yaşam olanakları ile tercih ediliyor.


Her biri bahçeli olarak tasarlanan 28 dubleks bahçeli ev ve 30 daireden oluşan Bahçeli Vadi Çengelköy’deki konutlarda 1+1’den 4+1’e kadar 11 farklı ev tipi yer alıyor. 48 m²’den 189 m²’ye kadar değişen büyüklükteki evler Ekim 2013 tarihinde teslim edilecek


Şehrin içinde ayrıcalıklı yaşam


Toplam 58 ailenin yaşayacağı Bahçeli Vadi Çengelköy, açık ve kapalı otopark, 24 saat güvenlik hizmeti, yüzme havuzu ve fitness salonu ile çocukların ve ailelerin yaşamlarını renklendirecek alternatifler sağlıyor.


0216 202 20 00

www.bahcelivadi.com