05 / 05 / 2024

Çekmeköy Saloon Rezidans'ta gereken her şey mevcut!

 Çekmeköy Saloon Rezidans'ta gereken her şey mevcut!

Yukarı Dudullu, Çekmeköy'de hayata geçirilen Saloon Residence projesi Gen Yapı imzası taşıyor. Projede konut sahiplerinin ihtiyaç duyabileceği her imkanın yer alıyor



 Dudullu, Çekmeköy'de hayata geçirilen Saloon Residence projesi Gen Yapı tarafından inşa ediliyor. Tasarımının Brener Mimarlık'tan İsmail Türedi'ye ait olduğu Gen Saloon Residence projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar yer alıyor. Saloon Evleri projesinde yer alan 1+1 konutlar, brüt 70,61 metrekare; 2+1 konutlar, brüt 90,89 metrekare; 3+1 konutlar, brüt 130,05 metrekare alana sahip.


Tasarımı sayesinde ilk kattaki dairelerin bile manzaraya sahip olduğu Saloon Residence’da binların birbirini örtmemesi ve yay gibi dizilmesi sayesinde manzaranın tamamını izleme olanağı sunuluyor. 


450 metrekarelik açık havuz, tenis kortu ve basketbol sahası gibi sosyal aktivite alanlarının yer aldığı Saloon Residence projesi Boğaziçi ve FSM Köprülerine ve alışveriş merkezlerinde yakın mesafede yer alıyor. Projede açık havuz, kapalı havuz, soyunma kabini, fitness salonu, sauna, türk hamamı, tenis sahası, basketbol sahası, cafe, çocuk oyun alanı, bakım odası, kapalı otopark ve güvenlik gibi imkanlar bulunuyor.


Telefon: 0216 540 23 68

www.genyapi.com.tr