23 / 04 / 2024

Çanakkale Kale Country'de 350 bin TL'ye!

Çanakkale Kale Country'de 350 bin TL'ye!

Fırat İnşaat, yeni projesi Kale Country ile Çanakkale'yi akıllı ev konseptiyle tanıştıracak. 47 villalık proje 20 dönüm arazide yapılıyor, fiyatlar 350 bin liradan başlıyor


Çanakkale'de faaliyetlerini sürdüren Fırat İnşaat, Dardanos mevkiinde 20 dönümlük arazi üzerinde Akıllı Evler Projesi'ni hayata geçiriyor. Kale Country adındaki projeyle temizliğini kendisi yapan, panjurunu kendi kapatan, kliması internetten açılan evler inşa eden firma, bu çalışmayı 20 ayda tamamlamayı planlıyor.

Şirket sahibi Aydın Fırat, şehirde sıradışı ve farklı birşeyler yapma fikriyle harekete geçtiklerini belirtirken, Avrupa ve Amerika'da müstakil evler üzerine araştırma yapma fırsatı bulduğunu ve bu konseptin büyük ilgi çektiğini gördüğünü aktardı.

Kale Country isimli projede 47 müstakil villa yer alacak. Evlerin klimaları internetten açılabilecek, panjuru kendi kendine açılıp kapanacak ve evler temizliğini kendisi yapacak. Merkezi bir elektrik süpürgesi olacak. Bina dışına k urulan sistem aktif hale getirildiği zaman evin içine döşenen tesisat çalışacak, süpürme işlemi başlayacak.

Binanın dışı tamamen seramik kaplanacak. Birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde dizayn edilen villaların alanında, 2 büyük havuz ve sosyal tesis de bulunacak. 310 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen müstakil arsalar üzerine yapılan villalar, 2 kat toprak üstü, 1 kat bodrum olarak inşa ediliyor. Aydın Fırat bankaların akıllı evler projesi için özel kredi çalışması yapacağını da açıkladı. Villaların fiyatları 350 bin lira ile 750 bin lira arasında bulunuyor.
Bugün/Selma ŞENOL