16 / 05 / 2024

Bulut İnşaat Evviva projelerini 3 boyutlu sanal ortama taşıdı!

 Bulut İnşaat Evviva projelerini 3 boyutlu sanal ortama taşıdı!

Bulut İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Evviva projeleri 3 boyutlu sanal ortama taşındı...


Bulut İnşaat Evviva projelerini alışılageldiği gibi sadece satış ofislerindeki maketler üzerinden sergilemek yerine, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla 3 boyutlu olarak gösteren bir sisteme aktardı. Google Earth tabanlı yazılımıyla kullanıcılarına 3 boyutlu sektörel bir rehber hizmeti sunan ve bu özelliği ile de dünyada tek olan 3DLocationEarth.com, Bulut İnşaat’ın Evviva markalı 8 projesini internet üzerinden 3. boyuta taşıdı. 


Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, “Şirketimizin inovatif yaklaşımlarını tüketiciye fayda sağlayacak bir araçla göstermek istedik. Artık hayata geçirilen konut projelerinde alıcı grubun, sadece projenin bulunduğu bölge insanı değil, tüm ülke hatta tüm dünyadır” diyerek, “Özellikle yabancılara mülk satışı ile ilgili yasayla birlikte artık ortada gerçekten devasa bir alıcı potansiyeli var. Fakat dünyanın her noktasındaki alıcılara, satış ofisimize gelip projeyi yerinde görün deme ya da maket üzerinden tanıtma şansımız yok.  Bu nedenle yapımını üstlendiğimiz markalı konut projelerini, teknolojik yenilikleri kullanarak tanıtmak üzere 3DLocationEarth.com ile işbirliğine geçtik” dedi. 


3DLocationEarth.com tarafından gerçekleştirilen uygulama sayesinde Evviva Residence, Evviva Yaşam Merkezi, Evviva Gümüş City, Evviva Tower, Evviva İnci, Evviva Home, Evviva Gold ve Evviva Queen’e link üzerinden ulaşılıp 3 boyutlu olarak inceleme fırsatı sunuluyor. 


www.bulutinsaatyapi.com

www.3dlocationearth.com




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri