23 / 04 / 2024

Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı Tahincioğlu Standı'nı ziyaret etti!

Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı Tahincioğlu Standı'nı ziyaret etti!

Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı Şeyh Mohammed Rashid Al Maktoum’un oğlu Tahincioğlu Standı’nı ziyaret etti


Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı Şeyh Mohammed Rashid Al Maktoum’un oğlu, Dubai Cityscape Global 2012 Fuarı’nda Tahincioğlu Gayrimenkul’ün standını ziyaret etti. Şeyh Maktoum bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Tahincioğlu Holding İş Geliştirme Direktörü Ertunç Çorbacı’dan Tahincioğlu Gayrimenkul’ün yeni yatırımları Nida Kule Göztepe ve Palladium Tower hakkında bilgi aldı. 


Tahincioğlu Holding’in gayrimenkul yatırım ve geliştirme kolu olan; özellikle ticari gayrimenkul projeleriyle ön plana çıkan Tahincioğlu Gayrimenkul, Dubai’de 2-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve Türkiye’nin onur konuğu olduğu gayrimenkul yatırım fuarı Cityscape Global 2012’de yerini aldı. Tahincioğlu’nun standını ilk gezen ve bilgi alan isim ise Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı Şeyh Mohammed Rashid Al Maktoum’un oğlu oldu. Şeyh Maktoum bin Mohammed bin Rashid al Maktoum, Tahincioğlu Holding İş Geliştirme Direktörü Ertunç Çorbacı’dan Nida Kule Göztepe ve Palladium Tower hakkında bilgi aldı. Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımlarını çok beğendiğini ifade eden Şeyh Maktoum bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Tahincioğlu yöneticilerine fuarda yer aldıkları için teşekkür etti. 




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri