12 / 05 / 2024

Beylikdüzü Aris Park’da 2+1 daireler 195 bin lira!

 Beylikdüzü Aris Park’da 2+1 daireler 195 bin lira!

Beylikdüzü’nde Aris Yapı tarafından hayata geçen Aris Park Residence projesinde121 metrekare 2+1 daireler 195 bin liradan başlıyor


Beylikdüzü’nde Aris Yapı tarafından 14 katlı 3 blok halinde yükselen Aris Park Residence projesi toplam 267 lüks konuttan meydana geliyor. Aris Park’ta yer alan dairelerin alanları 61 metrekare ilâ 171 metrekare arasında değişiyor. Satışlarının üçte ikisinin 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığı Aris Park’ta 121 metrekarelik 2+1 daireler, 195 bin liradan başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Kişiye özel esnek ödeme planlarının hazırlandığı Aris Yapı Residence projesinde anlaşmalı bankalardan konut kredisi kullanımının yanı sıra şirket bünyesinde de 24 ay 0 faizle vadelendirme imkanı yer alıyor.

Aris Park Residence'ın 15. katında yer alan,  Cep Sineması ve deniz manzaralı Roof Cafe bulunuyor. 7/24 resepsiyon hizmet ile residence hizmetlerinin eksiksiz sunulacağı proje de; kartlı giriş sisteminden rent a car hizmetine, fatura takibinden teknik servise kadar her ayrıntı düşünülmüş. 

Aris Park Residence’ın 900 metrekarelik kapalı alana sahip sosyal tesisinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, yoga odası, plates odası, çocuk oyun odaları, bay & bayan soyunma odaları ve duş kabinleri yer alıyor. Beylikdüzü’ nün merkezinde konumlanan Aris Park Residence projesinden, tek bir vasıta ile şehir merkezine ulaşılabiliyor. Ayrıca proje; E5 ve E6 otoyolları ile ulaşımda avantajlı bir konumda bulunuyor.


444 23 20

http://www.arisparkresidence.com

Gülay ODABAŞI