26 / 04 / 2024

Bey Konak Evleri projesi 18 soruda mercek altında! 950 bin dolara!

Bey Konak Evleri projesi 18 soruda mercek altında! 950 bin dolara!

Bugün görücüye çıkan Bey Konak Evleri projesini 18 soruda mercek altına aldık!


1-Projenin adı: Beykonak Evleri

2-Yapımcı firma: EA İnşaat

3-Projenin yeri: Anadolu Hisarı Otağtepe

4-Lansman tarihi: 7 Haziran 2012

5-Yatırım bedeli: 110 milyon dolar

6-Proje aşaması: Beykonak Evleri projesi ön talep toplama aşamasında.

7-Blok sayısı: Beykonak Evleri projesi 6 konaktan meydana geliyor.

8-Bağımsız bölüm sayısı: 54

9-Konut tipleri: Beykonak Evleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 bahçe dubleksi, çatı dubleksi, ara kat dubleksi ve daire alternatifleri bulunuyor.

10-Konut büyüklükleri: 167-458 metrekare

11-Minimum fiyat: 950 bin dolar.

12-Yeşil alan: Yüzde 80

13-Ulaşım: Beykonak Evleri’nin yer aldığı Otağtepe; Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 2 dakika, Levent – Maslak bölgesine 5 dakika, Bağdat Caddesine 15 dakika mesafede yer alıyor.

14- Sosyal donatı alanı: 6 bin metrekare

15- Sosyal donatılar: Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna, buhar odası ve hamamı, çocuk kulübü, çocuk havuzu, oyun parkı, playstation odası, hobi odası…

16-Daire özellikleri: Beykonak Evleri’nde her eve evden ayrı bir kata konumlandırılmış, içerisinde banyosu, mutfağı olan ve evlere dahili telefon bağlantısı bulunan hizmetli daireleri temin edilirken, en küçük daireye bile 4 araçlık kapalı otopark tahsis ediliyor. 

17-Projenin özellikleri: Beykonak Evleri’nde evler akıllı bina altyapısı ve kapalı devre kamera sistemi ile 7/24 güvenlik sistemi ile korunuyor. Her evde bulunan akıllı bina altyapısı; senaryolu ışıklandırma sistemi,görüntülü Interkom sistemi ile girişe ve site içi güvenlik kameralarına bağlanabilme olanağı, hizmetli odaları ile interkom bağlantısı, evin girişine entegre edilecek olan dokunmatik panelden tüm akıllı ev sistemini kontrol edebilme olanağı, IP entegrasyonu sayesinde, Ipad yada Iphone aracılığıyla akıllı ev sistemini uzaktan kumanda edebilme özelliği, tüm dairelerde yangın uyarı sistemi, hazır klima tesisatı, merkezi jeneratör, kablolu TV altyapısı, ADSL altyapısı sunuyor.

18-Web: www.beykonakevleri.com