28 / 04 / 2024

Berdelya Gayrimenkul İnşaat şirketi kuruldu!

Berdelya Gayrimenkul İnşaat şirketi kuruldu!

Berdelya Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde Aysel Üngür ve Mehmet Hanefi Üngür tarafından kuruldu


Firmanın iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlardaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi arsa daire ev dükkan işyeri ve diğer emlak alımı satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşme ler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı satımı pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı satımı pazarlamasını yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkulalabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayri menkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

1 milyon TL. sermaye değerine sahip olan şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımı şöyle;
1- Aysel Üngür- 990 bin TL.
2- Mehmet Hanefi Üngür- 10 bin TL.

Berdelya Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Müdürlüğü'nü Mehmet Hanefi Üngür yapacak.

Adres: İstanbul Beylikdüzü, Yavuz Sultan Selim Bulv. Perlavista AVM. B blk. K.11 N.110 

Tel: (212)856-00-88


Alper Hamitoğlu / konuttimes.com