19 / 04 / 2024

Bayrampaşa Pashadora ödeme!

 Bayrampaşa Pashadora ödeme!

Mutlu İnşaat tarafından İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen Bayrampaşa Pashadora ödeme seçenekleri...


Bayrampaşa Pashadora ödeme seçenekleri haberimizde bulunuyor. Proje, Bayrampaşa'da bir kentsel dönüşüm projesi olarak konumlandırılıyor. Sanayi alanında yıkımların başladığı bölgede inşatına başlanılan Bayrampaşa Pashadora projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri 70 metrekareden başlıyor 399 metrekareye kadar yükseliyor.


Projede toplamda 200 konut 50 ticari ünite bulunuyor. Satış ofisinin de inşaat alanında bulunduğu Bayrampaşa Pashadora projesi, 50 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 


Bayrampaşa Pashadora projesi, Murat Mahallesi, Rami Kışla Caddesi üzerinde inşa ediliyor. 


Projenin satış ofisi inşaat çalışmalarının yapıldığı arazide yer alıyor.


Konut fiyatlarının 226 bin TL'den başladığı, 1 miylon 661 bin TL'ye kadar yükseldiği projede bir çok ödeme alternatifi bulunuyor. 


Bayrampaşa Pashadora ödeme!


Bayrampaşa Pashadora ödeme seçeneklerine göre projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim imkanından yararlanılabiliyor. banka konut kredisi kullanılabilen projede firma bünyeli ödeme seçenekleri de bulunuyor. Projede yüzde 30 peşinat verilirse yüzde 3 indirim, yüzde 50 peşinat verilirse yüzde 5 indirim imkanından yararlanılabiliyor.


www.mutluinsaat.com.tr

Telefon : 0212 442 00 11


Melek GÜNER/Konuttimes.com