27 / 04 / 2024

Batışehir'de 169 bin TL! Yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 0,49 faiz oranı!

 Batışehir'de 169 bin TL! Yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 0,49 faiz oranı!

Bağcılar'da EgeYapı Group tarafından inşa edilen Batışehir'de 169 bin TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 1 KDV, yüzde 0,49 faiz oranı ile...


EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da ‘Sürdürülebilir Yaşam’ sunan Avrupa’nın en büyük karma projesi Batışehir Projesi, yatırımcılar yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 0,49’luk faiz oranlıyla konut sahibi yapıyor.


EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği Avrupa’nın En İyi Karma Projesi ödüllü Batışehir Projesi, eşsiz konumu, yatay mimari yapısı, sosyal olanaklarının yanı sıra yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 0,49’dan başlayan  faiz oranlarıyla yatırımcılara büyük bir fırsat sunuyor.


Batışehir’in sunduğu avantajlarla artık Konut Değiştirme Vakti


Maliye Bakanlığı’nın Gelir Vergisi Kanunu’nda gerçekleştirdiği değişiklik kapsamında bu yıldan itibaren konutlarda KDV oranları yüzde 18 üzerinden işlem görecek. Bu çerçevede, ruhsatını KDV oranları ile ilgili yeni düzenleme öncesi alan Batışehir Projesi, mevduatın artık yatırım aracı olmaktan çıktığı ve konut faiz oranlarının en düşük olduğu bir dönemde yatırımcılara yüzde 1 peşinat, yüzde 0,49 banka faizi ve yüzde 1 KDV avantajı ile Batışehir’li olma şansı tanıyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl içinde yapılacak olması Batışehir’i hem yatırım hem de yaşamak için konut alacak olanlar için daha da cazip hale getiriyor.


Siz de 15 bin kişinin yaşayacağı Batışehir’in avantajlarına sahip olun


Yatay mimari konseptte inşa edilen Batışehir Projesi’nde 14 farklı tipte toplam 3 bin 250 adet konutun yanı sıra otel – rezidans ve ofislerin yer alacağı Batışehir Premium, Doğa Koleji’nin yer alacağı bir eğitim kompleksi ve çok sayıda önemli markanın da bulunacağı bir açık hava çarşısı bulunacak. Batışehir tamamlandığında 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak.


Batışehir fiyat listesi;


1+0 daireler 169 bin TL ile 204 bin TL arasında,

1+1 daireler 267 bin TL ile 343 bin TL arasında,

2+1 daireler 359 bin TL ile 420 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


444 5 343

www.batisehir.com




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri