27 / 04 / 2024

Başak Vadi Konutları teslim!

 Başak Vadi Konutları teslim!

Başak Vadi Konutları Mert İnşaat tarafından inşa ediliyor. Dairelerin metrekare birim fiyatının 3 bin TL olarak belirlendiği Başak Vadi Konutları teslim bilgileri...


Proje kapsamında güvenlik hizmetleri sağlanan Başak Vadi Konutları, Mert İnşaat imzası ile yükseliyor. Başak Vadi Konutları 6 bin 600 metrekare alan üzerinde İstanbul Başakşehir'de konumlandırılıyor. Başak Vadi Konutları teslim bilgileri haberimizde yer alıyor.


İnşaat alanı 17 bin metrekare olarak belirlenen proje 3 blok halinde tasarlanıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Dairelerin 130 metrekare ile 230 metrekare arasında büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandığı Başakşehir Başak Vadi Konutları'nda proje kapsamında 90 adet daireye yer veriliyor. Başak Vadi Konutları teslim bilgileri;


Başak Vadi Konutları teslim tarihi 2014 yılının Mart ayı olarak belirlendi.


Projede daireler metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Başak Vadi Konutları'nda yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları ve otopark gibi imkanlar bulunuyor.



0212 665 61 53 

basakvadikonutlari.com

Işıl Seren KESKİN/Konttimes.com