16 / 05 / 2024

Babil Kuleleri'nde 80 bin TL'ye!

Babil Kuleleri'nde 80 bin TL'ye!

Babil'in Asma Bahçeleri konseptini Esenyurt'taki projesine taşıyan Uluhan Grup, 151 mağazalı Babil Çarşı'da mağazaları eylülde satacak


 Babil efsanesi Çarşı'ya giriyor

Mağazalar 'Konuları' belirtilerek satılacak, bu da yatırımcıya iş garantisi sunacak. Sanayi, inşaat, gıda ve hizmet sektöründen gelen ortakların güçbirliği yaparak oluşturdukları Uluhan Grup, eylülde 151 mağazalı Babil Çarşı'yı satışa çıkartacak. Esenyurt'ta Babil'in Asma Bahçeleri konseptini taşıdıkları Babil Kuleleri projesinin bünyesindeki çarşı, yatırımcılarına dolaylı iş garantisi de sunuyor. Uluhan Grup, mağazaların konusunu önceden belirleyerek satacak. Şirket bunun için aylar öncesinden araştırma yaptı ve her sektörden 10 profesyonel ile görüşerek bölgenin ihtiyaçlarını belirledi. İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, araştırmanın yatırımcılar için hazır bir ön fizibilite olduğunu belirterek "Altın değerinde fırsat sunuyoruz, zaten sonradan açıklayacağımız fiyat politikamızla da bu fırsatı perçinleyeceğiz" dedi. 15 bin metrekare kapalı bir alana sahip çarşının AVM iddiasında olmadığını da anlatan Bilgen, 13 dönüm arsa üzerinde yükselen projeden160 milyon dolar hasılat beklendiğini, bunun üçte birinin çarşıdan geleceğini söyledi.

Koza Yönetim İşletecek

Tanju Bilgen, hem çarşının hem Babil Kuleleri'nin yönetimini üstlenen Koza Yönetim'in ziyaretçi trafiğini ve  reklam ve halkla ilişkiler çalışmalarını üstleneceğini de açıkladı. Bilgen projeyle ilgili şunları söyledi:

"Bölgenin çehresini değiştiren bir proje oldu. 6 blokta bin 50 konuta yer veriliyor. Her blokun terasında kafeler yer alacak. Helikopterle yukardan bakıldığında projenin tamamı yeşil alan gibi görünüyor. 4 sinema salonu ve 1 tiyatro salonu var. Yüzde 25'i satılan projede konutların fiyatları 60 bin ile 270 bin lira arasında. Nisan 2013'de teslim edilecek konutların yüzde 25'ini peşin ödeyene kalanı kendimiz 50 aya kadar vadelendiriyoruz. Peşinde en çok yüzde 5 iskonto yapıyoruz. Kooperatif gibiyiz, tek elden finanse ettiğimiz için uygun fiyata insanları ev sahibi yapıyoruz."

Artık gurbetçiler bizi buluyor

Küresel krize rağmen Türkiye'deki gayrimenkul piyasasına komşu ülkelerden ciddi talep olduğunu da anlatan Bilgen, "Avrupa'da yaşayan Türkler gelip bizi buluyorlar. Biz Acunkent'te gurbetçilere önemli bir satış yapmıştık, şimdi Babil Kuleleri'ni de duyan gelip bilgi alıyor" dedi.

1500 konutluk projeye yer bakıyor

Tanju Bilgen şirket olarak daha önce Esenyurt'ta 974 konut ve 400 ofisten oluşan Acunkent projesine başladıklarını, bu projeyi de taahhüt edilenden 6 ay önce, aralık ayında teslim edeceklerini belirtirken, sırada 1500 konutluk konsepti belirlenmiş bir projenin daha olduğunu açıkladı. Bilgen bunun için şehrin her iki yakasında da arsa sahipleri ile kat karşılığı görüşmelerinin sürdüğünü belirterek "Esenyurt, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Kartal, Çekmeköy, Ümraniye bölgelerine bakıyoruz. Yıl sonuna kadar yeni projemizin de lansmanını yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

İki kapı tek tapu uygulaması başlattı

Uluhan Grup bir çok projede müşterinin isteğine göre gerçekleştirilen iki daireyi birleştirerek tek daire yapma işlemini kataloğuna da taşıyarak standartlaştırdı. İki kapu tek tapu uygulamasında isteyen 1+1 ile yanındaki stüdyo daireyi birleştirerek istediği konumda bir 2+1 daire elde edebiliyor. Bilgen burada gördükleri ilgi üzerine uygulamayı Acunkent'e de taşıdıklarını anlattı.

Stüdyo daire 60 ile 80 bin TL

1+1    80 ile 99 bin TL
2+1    137 bin ile 199 bin TL
3+1    160 bin  ile 270 bin TL
Bugün/Selma Şenol

www.babilkuleleri.com

0212 709 77 77

Babil Kuleleri projesinin görüntüleri için tıklayınız



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri